litt om den lille konserten jeg hadde og bilder fra fredagen
Jeg sprang inn på kulturhuset fordi jeg måtte tisse. Standar....


Etter konserten spiste vi ute. Været var kjempefint i går. Kult, siden jeg hadde fri og greier. Jeg ble møtt med en kjempesøt inngang, haha. 

Hei! Tenkte å blogge om gårdagen. Siden jeg har denne bloggen mest for dem jeg kjenner, og for å oppdatere litt fra USA. Så kan jeg likså godt oppdatere litt ellers her hjemme også. I kveld driver jeg å pakker. I går hadde jeg en liten konsert på tusenhjemmet. Det var veldig koselig, og jeg var veldig takknemlig for å få komme å spille for så snille folk. Det betyr så mye for meg. Mikerofonen var litt dårlig, men ellers var det en gøy opplevelse. Står litt om konserten og noen bilder i avisa AN. I morgen skal jeg å spise med mamma. Har ikke smakt sushi på lenge (med ekstra trykk på Eèn). Vi har et favorittsted som er en Asiatisk takeaway-sjappe på Mørkved. Ellers gleder jeg meg til å få se pappa, søsknene mine og besteforeldrene mine igjen i morgen.

 

I kveld skal jeg bare pakke, spise en god middag og se film med mamma. Vi må utnytte tiden. Har litt blanede følelser på å reise fra henne i et helt år, men vi har jo internett. Da skal det meste gå bra.

3 kommentarer

Hedda & Oda

28.07.2012 kl.20:30

Så fine bilder! Filmkos med mamma høres bra ut :)

~Sindre E

30.07.2012 kl.08:03

Lykke til, =D

Bare ett år så skal jeg det samme, ^_^

styleheart

04.08.2012 kl.11:36

~Sindre E: ja, jeg så det på face!! Sykt bra, gratulerer!! Hvor skal du bo da? Er det utveksling?? :)

Skriv en ny kommentar

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits