Toblerone brownie

Hei, i dag laget jeg toblerone-brownie sammen med Marte. Vi har hatt en chill dag. Middagen ble pizza som vi henta fra Milano (en lokal kro), for å toppe det hele. Nå har jeg akkurat kommet etter å følge henne til bussen. I kveld skal jeg rydde kjøkkenet, og forberede meg mentalt på jobbing. Har ikke gjort noe arbeid på tre fire uker, så jeg føler meg helt tom og slapp. Så det blir egentlig litt godt å komme meg opp av senga. Så i morgen skal jeg hjelpe til på jobben til mamma. Skolen jeg skal gå på startet ikke før fjerde september. Som er en stund til. Så det er mye tid til presentasjonen jeg skal lage for amerikanerene. Jeg lovet dem en fancy powerpoint presentasjon om Norge, og det skal dem få!

 

Inspiring Typography Designs Based on Cities & States  **** If it comes in pink ****  

Skyscraper  **** If it comes in pink ****

-bilder herfra-

Minneapolis er 130 miles unna Fairmont. Det er der jeg skal bo. Det tar omtrent to timer å kjøre til Minneapolis, som også kalles tvillingbyen. Det er fordi den holder på å vokse sammen med St. Paul.

2 kommentarer

Natalie Glesnes

19.08.2012 kl.21:16

uuh !

bethaliceeimhjellen

19.08.2012 kl.21:22

herreguud det hørtes godt ut!!

Skriv en ny kommentar

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits