helpful assistent

I dag var jeg litt assistent på jobben til mamma, som jeg fortalte tidligere. Det gikk veldig greit og jeg fikk eget kontor og pc. Jeg hadde funnet epostadresser i tre fire timer. Så begynte hp-pcen og pipe og den gikk kaputt. Etter en time med gjenoppretting viste det seg at alt var borte. Så i morgen skal jeg prøve på nytt. Kjenner jeg får litt hodeverk av å tenke på det. Den følelsen når du virkelig har fått gjort noe, og alt blir sort og forsvinner. Det er bortkastet. Jeg stoler selvfølgelig ikke få den pcen jeg fikk låne, og tar med min egen skolepc i morgen. Det er også Hp pc. Men den er litt bedre enn den jeg fikk låne. Så jeg satser på at morgendagen blir lysere på det punktet!

 

Jeg tok disse herlige bildene av min lillesøster og meg i helga. Og det forklarer alle godteposene som uheldigvis florerer rundt bildene, haha! Gud hvor jeg kommer til å savne småsøskene mine. De er mine små engler. Selv om vi krangler i blandt, er vi veldig gode venner og har et kjempegodt forhold.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits