New York

Heia, tenkte å skrive litt om turen hit til Minnesota. Siden jeg ennå ikke har fått tatt så mange bilder fra plassen og sånt, og bare har bilder fra flyturen hit.

 

Bestemor og bestefar sa farvel på flyplassen, og der ble jeg møtt av åtte andre som skulle til NY. Var så heldig med de som reist over. Alle var kjempegreie og gjorde flyturen mye kortere. Nå jeg kom på flyet hadde jeg egentlig fått plass litt lengre frem, vet noen eldre norsker. Men dem ville bytte med meg siden de hadde en venn lengre bak. Så jeg endte opp med å sitte sammen med en som skulle på utveksling og en kjempealright fyr som viste seg å jobbe for NASA. Så jeg og Håkon (andre studenten) fikk button og epost-adressa hans. Han sa vi måtte sende melding om hvordan det gikk når vi hadde sett America. Når vi kom fram i NY spiste jeg Calefornia rolls som mitt første måltid i statene. Videre reiste Julie, Marthe og jeg til Minneapolis sammen. Julie var så utrolig kul jente og jeg er virkelig glad for å treffe henne. Håper å treffe henne undre oppholdet mitt. Hun bor antageligvis halvannen time unna Fairmont (hvor jeg bor).

Kvelden før hos tante♥Mitt første måltid i statene!! 

Lars Petter som var en av de andre utveksling studentene. Heldig som skulle videre til Florida!

 

 
 Her er gjengen som reiste. Mangla halvparten da, noen var dratt vidre på camp og sånt. (Adrian, Tor, Julie, meg og Marthe)


Chilla på flyplassen. (julie♥) Vi måtte få et nytt fly til Minnepolis siden det vi egentlig skulle ta ble kansellert. Så vi fikk direktefly og kom 20 minutter tidligere. 
Gikk litt rundt å vandret på flyplassen og der traff jeg på Håkon. Han hadde bare forduftet etter immigrasjons og sikkerhetskontrollen. Så det var litt komisk egentlig. Siden Julie, Marthe og jeg hadde blitt fraktet til en annen del av flyplassen med buss. 


NY <3 Reiste vidre med Julie. Sjekk ut hennes blogg her. 

Julie og meg på flyet til Minneapolis. Her hadde vi vært våkne i nesten 30 timer.....

 

Nå skal jeg stå opp å så blir vi å feire Labor day weekend denne helga hos foreldrene til vertsfaren min. Blogger mer når jeg får tid. 

 


3 kommentarer

Eli-Mari Løften

31.08.2012 kl.16:19

virker som om at du koser deg og at alt har gått bra til nå :D gleder meg til å se fortsettelsen!

May-Teresa

31.08.2012 kl.16:19

åå, herlig!

Sindre

07.09.2012 kl.10:34

<3

Skriv en ny kommentar

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits