Min første uke i Amerika

Så langt har alt gått bra. Jeg har vært her en uke. En uke med masse nye inntrykk, fantastiske mennesker (jeg ikke kjente eller hadde på facebook før jeg dro), mye spennende mat og nye opplevelser. Denne uka har gjort med hundre ganger rikere på erfaringer, om ikke mer. Jeg bor i en liten by kalt Fairmont, to -to og en halv time uten for Minniapolis (også kalt Twin cities), Minnesota. I morgen blir min fjerde dag på en amerikansk high school. Først i dag hadde jeg tid til å tenke på alt som har skjedd. Inntrykk, følelser og nye omgivelser svever inni hodet mitt. Familien jeg har kommet til er utrolig bra. Jeg er kjempefornøyd og så langt kommer vi veldig bra over ens. Det er to andre norsker på skolen min.

 

High school er en interessant opplevelse. Folk er forskjellige (akkurat som i Norge), klærne er annerledes og språket er forskjellig. Det er uvant å bare snakke engelsk hele tiden, men det går sjokkerende bra. Jeg trodde jeg kom til å slite mer, men jeg gjør meg utmerket godt forstått. Lærerne har humor og klassene er mer intense i form at lærerne holder mer «show» (om det beskriver det, sånn cirka). Reglene på skolen er mye strengere enn i Norge, på min videregående. Her har vi bare fem minutter mellom hver time. Mat og drikke er forbudt utenom transparent flaske med vann eller lunsjen som er på knappe 25 minutter. Skolen er LANG, så om du har klasserom på hver ende mellom bytte, ja da sliter du litt med å komme til rett tid. Også er det noen lærere som forbyr skolesekken i klasserommet. Da må du innom skapet og kombinasjonen er ganske vanskelig å få til om du skynder deg.

 

Så langt har jeg ikke hatt nok tid til å treffe så mange på fritiden. Jeg var på camping med familien, helgen som var. Der feira vi blant annet Labor day weekend. Så var det rett på skolebenken på tirsdagen. I morgen blir det nok så hektisk. Da har jeg skole, to timers løping rett etter og senere blir det andre avtaler.

 

Håper alle i Norge har det bra! Klem

 
bilde fra campinga denne helga


Vi dro til campingstedet til foreldrene til vertsfaren min. 


Faren til vertsfaren min eide en sånn båt, lik den til høyre. Så jeg fikk en tur rundt elvene.


Vertssøstra mi bare "Elise, gå å still deg under det skiltet, haha"....


Chillern ute, hehe. 

Nå skal jeg legge meg. Klokken er snart 22:30 her. Beskriver hvor sliten jeg er når jeg vanligvis ikke er i seng før 24:00!

god natta♥

8 kommentarer

Sindre

07.09.2012 kl.10:33

Sååå ARTIG!!! <3 DU MÅ KOSE DEG! =D

Eli-Mari Løften

07.09.2012 kl.16:35

Høres super bra ut! :D (liker foresten at du bruker toppen du fikk av oss :P ) stoor klem

Hva er det å spise der borte? mye burger eller??

Ingvild Marie

07.09.2012 kl.20:30

Klem til dæ Elise!! Så bra du har det supert! <3 :))

Henriette

07.09.2012 kl.22:22

Så koselig det hørtes ut! Imponert over alt du får til! <3

Håpe du har det flott videre også! Big hug <3

styleheart

08.09.2012 kl.07:26

Eli: Haha, har ikke spiste en burger enda! E med grilla kyllingfille, men det telles ikke som hamburger ;) haha Selvfølgelig bruka æ toppen! <3

styleheart

08.09.2012 kl.07:27

Henriette: Takkk søte deg, må få til å skype snart, selv om det er litt vanskelig med tidssonen osv! Utrolig glad i deg vennen! <3

styleheart

08.09.2012 kl.07:27

Ingvild Marie: Takk vennen min! Kjempeglad i deg ;*

Sindre

08.09.2012 kl.09:38

SV: Jeg er ikke sikker på om det er jeg som inspirerte henne til tattooveringen, men i allefall så var jeg den eneste der med Noe med et anker på. Jeg sto Blandt de framste, hvor jeg fikk øyekontakt med henne noen ganger.

Skriv en ny kommentar

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits