weekend

Hei, har nettopp kommet hjem fra skolen. Pøser ned uten for. I går var sola virkelig til nytte og jeg utnyttet starten på uka til å oppgradere fargen. Det var opprinnelig planen for denne dagen også, men i dag er det kjølig og vått ute uheldigvis. Helga var utrolig bra i grunn. Fredagen var jeg på min aller første kamp hvor guttene fra skolen min spilte amerikansk fotball. Det var en morsom opplevelse, men mest sosialt. Det er i grunn det sosiale møtet for ungdommer i byen. Etter vi hadde sett på kampen (som vi tapte) dro vi videre til Perkins (en breakfast-type restaurant). Lørdagen dro verts-foreldrene mine, den ene verts-broren min og jeg til Eddie`s (breakfast). Pannekakene der er utrolig gode. Kafeen ligger downtown og der har dem typisk amerikansk frokost.

 

Senere hadde jeg noen jenter over. Var en blanding av noen amerikanske og noen andre utvekslingsstudenter. Vi dro videre til en Mexicansk restaurant, og endte kvelden hos Erin (en amerikansk jente). Søndagen feira vi brusdagen til Trinny på Perkins igjen! Hun vikk Teenvouge, babylips og falske vipper med diamanter fra meg♥. Er i grunn glad jeg slipper å ha bursdag i Amerika. Typisk dag å få litt hjemlengsel og vonde følelser på, for oss utvekslingsstudenter.

 

Lørdagskvelden, Caitlin, Erin, meg, Marina og Trinny♥


gaven til Trinny


fikk et bilde av marie før jeg dro ♥ så koselig å ha det bildet på kommoden min.


Trinny, Sophie og meg i bilen


Erin og meg ♥


Trinny og meg♥

 

I går fikk jeg prøve Taco fastfood. Digger taco så blir definitivt å dra dit igjen. Ikke alt for ofte såklart, men en gang i blandt skader ikke. Familien min har kjøpt inn masse cottage chees og knekkebrød (som dem kaller for wasa-brød, haha), så føler at jeg spiser mye likt som jeg gjorde hjemme i Norge. Håper alle får en bra dag, og en ekstra stor klem til mamma (siden jeg vet du leser dette)!!

4 kommentarer

13.09.2012 kl.06:52

<3 Takk, søte, snille gullklompen min! <3

Eli-Mari Løften

13.09.2012 kl.14:40

Såå artig å lese bloggen din! Kan du ikke si noe om treningen din og hva du holder på med ang det? :D stoor klem

Sindre

13.09.2012 kl.19:45

Så koselig, =)

Henriette

13.09.2012 kl.20:24

Så koselig det så ut! Synes det er beundrende å se hvor godt du klarer deg og hvor fort du har fått satt deg til rette! Big hug <3

Skriv en ny kommentar

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits