fredagsmorgen

Hei, denne morgenen vaaknent jeg opp halv sju. Jeg slo paa tven og gikk ned paa kjøkkenet hvor jeg lagde chai te og en skål med havregrøt. Så slo jeg paa nrk for aa oppdatere meg litt paa hva som skjer i Norge. Det er en herlig ting aa høre norsker snakke. Jeg chattet litt med lillesøster. Hun hadde nettopp kommet hjem i fra skolen. Vertsbroren min forsov seg saa da maate min eldre vertsbror kjøre meg. Rakk det akkurat. Etter skolen i dag skal jeg skype med mamma. Naa har jeg fritime, og nyter min andre kopp chai te. Det varierer veldig med lekse her i USA. Noen ganger og før prøver saa er det litt lekse. Men det er for det om ikke i nærheten av videregaaende i Norge. Det er som tiende klasse om igjen. Skolen er veldig streng og man maa ha pass for aa vandre til skapet eller paa do. og noen lærere sier nei uansett. 

 

Dagen min i dag ser slik ut:

00:8 - skole, førstetime: fritime, andretime: algebra, tredjetime: samtids samfunnsfag, fjerdetime: psykologi, femtetime: fitness klasse, sjettetime: amerikansk historie, sjuende: amerikansk literatur.

(Dette er forresten slik skoledagen min ser ut hver eneste dag i andre semester som vi nettopp starta med!)

15:15 - skypedate med mamma og lilleøster

17:00 workout med Camilla

18:00 mat

19:00 spillekveld hos Jenn

 

Blogger mer i helgen. Er paa skolepcen saa har absolutt ingen bilder. Ha ei flott helg!

Én kommentar

Henriette

02.02.2013 kl.09:57

Artig å lese om hverdagen din, sweetie. Håpe du får ei nydelig helg!

Skriv en ny kommentar

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits