cheer girl

Nå er det to på natta her i Minnesota. Jeg får ikke sove fordi jeg har merkelig utslett og kløe over hele kroppen. "Heldig" for meg, så har vi selvfølgelig gjester. Og vi skal all opp å dra å spise frokost på en kafe i morgen tidlig. Siden gjestene må dra klokken 11.00. Det betyr at den eneste dagen i uka, som jeg kan sove lenge blir sabotert av merkelig klø og underlig utslett rundt magen. Aner ikke hva det kommer av. Vet bare at det er .... irriterende. Håper inderlig ikke at det er dyr. Hygenen her i USA er generelt dårligere enn i kjære Norge. I tillegg har alle dyr som går å soper rundt og som er full av drit og bakterier. Beklager for at dette innlegget ble en smule negativt, men jeg er (som dere sikkert skjønner) påvirket av nattens uheldige omstendigheter. Sam lot meg få prøve drakten hennes sist lørdag og har ikke overført bildene før nå. Gleder meg til i morgen. Skal bestille fransk toast med bacon og rørt egg, mmm. Frokosten på Eddies er så god og amerikansk. Treningsøkten i dag ble bestående av førti minutter kardio. Det ble 30 min løping etterfulgt av 10 minutter på elipse maskin. Så dro vi i styrkehallen og jobbet med øvre muskelgrupper. Elsker treningsrutinene jeg har lagt meg til. Det er et godt avbrekk i en ellers så stressende og krevende hverdag. I morgen skal jeg jobbe med bevegelighet. Hadde en time tøying tidligere i uka, i forbindelse med p90x. Men det kan simpelt nok ikke bli for mye av uttøying. 

 

Er forresten en gutt i fra leiren som jeg var på, for to uker siden. Han teksta meg om jeg ville snakke om Europa over en pizza i morgen siden han skal flytte til Tyskland til høsten. Jeg får se hva det blir til. Kan jo bli spennende eller hva? Hehe.

 

Én kommentar

Henriette

09.02.2013 kl.09:28

Håpe du blir frisk snart, god bedring! Du så foresten kjempesøt ut i drakta;)

Så koselig det hørtes ut med han fyren, du har draget!

Savne dæ masse <3

Skriv en ny kommentar

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits