snowday and weekend

I dag våknet jeg opp av at min verts-mor skrek «ikke skole før 10:00», og jeg bare «yes! ohyee, to ekstra timer i senga». Når jeg våknet klokka ni, tre timer senere fikk jeg vite at skolen hadde blitt avlyst siden det hadde snødd så mye. Jeg benyttet friheten med å sminke meg ordentlig. Det er noe som jeg nesten aldri gidder lengre. Jeg prioritere heller å sove femten minutter lengre enn å dra på meg sminke. Selv om det er godt å føle seg stelt og ordentlig ordnet også en gang i blant. Det er ikke det at jeg ikke liker å sminke eller stelle meg, men jeg gidder det rett og slitt ikke. Jeg har altså blitt litt lat er i Amerika når det kommer til å pynte seg. Siden tenåringene her pynter seg nesten aldri. Og om dem gjør det så er det i grunn litt sånn harry med hettegenser og smykker. Mokasiner med ullfôr og knallrosa sokker med prikker på.

Til frokost lagde jeg meg en proteinpannekake, med jordbær, mandarin, grønn banan og kaffe og appelsinjuice. Mmm, elsker å ha tid til en god frokost. Lukten av nytrukket kaffe om morgenen er ren luksus spør su meg. Også er det så sjeldent jeg får tid til å lage kaffe tidlig. Når jeg har fått på meg klærne, skal jeg over på treningssenteret med Sam. Etter det drar jeg over til Trinny som er alene i helga, for å holde henne med litt selskap hehe.

 

Ellers så må jeg bare fortelle noe litt komisk. Vi var å trente i går med Marina, Sam og meg. Når vi var i garderoben å skiftet snakket vi litt om muskler osv. Sam sa til meg at hun syntes jeg hadde alt for mannlige arm muskler og at jeg ikke kom til å finne meg en prom-date på grunn av det haha. Jeg ler meg i hjel. Noe så komisk. Vel, til mitt forsvar så har jeg blitt spurt og hatt en forespørsel, men har takka pent nei til begge. Jeg har en mentalitet i forhold til den problemstillingen og det er at om jeg ikke har så veldig lyst til å gå meg en gutt, så er det mye bedre å takke nei og heller dra med venner. Det er jo DIN dag og du bør jo nyte den til det fulle og ikke la en klein date ødelegge. Jeg har tenkt på å spørre en tysk gutt som bor to timer unna, så ønsk meg lykke til med det haha. Siden jeg dro på en date forrige tirsdag og da ble jeg spurt. Da spurte jeg om han kunne spørre meg igjen om to uker, siden jeg ikke var helt sikker. Men nå vet jeg at jeg heller vil gå alene i så fall, for det var litt merkelig må jeg innrømme.  

Hva skal du i helga? ♥

2 kommentarer

May-Teresa

22.02.2013 kl.19:05

herlige bilder!

skal blant annet til førde en liten tur og ønske min fine v velkommen hjem. <3

Henriette

23.02.2013 kl.01:01

Hørtes ut som en herlig dag! ❤

Haha, du får deg lett date til ballet om du vil! Lykke til med tysktypen ;)

Her oppe i Tromsø nytes vinterferien!

Skriv en ny kommentar

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits