dry monday

 

Hei hei! I dag var det en skikkelig døll dag på skolen. Det blåste masse i natt og jeg sov kanskje maks to timer. Sam var syk og vi to har hele tre klasser sammen. Vel, skal ikke klage mer. Jeg kom hjem og lagde meg fruktsalat og en proteinpannekake med bringebær. Snart skal jeg dra over til treningsstudioet. I morgen skal jeg skrive meg opp til tack, på skolen. Om du ikke vet hva track er, så kan du gå inn å lese om det her! 

I morgen skal jeg dra å stå på slalåm rett etter skolen med Marina. Gleder meg kjempemye og håper vi kan dra. Jeg elsker å stå på ski. Det er utrolig gøy. Det er absolutt noe jeg ser fram til ved neste vinter, å kunne stå på ski i lysløypa.

 

Tenkte å vise hva jeg fant på mall of america, som jeg var med jentene i helga! Legger ut litt bilder så fort jeg får tid.

Vi hadde sushi lunch. Omg hvor godt det smakte. Jeg bor jo i Minnesota, og det er milevis til nærmeste hav. 

 

Etter lunch dro vi til en yoghurt-iskrem bar. Der kunne man plukke hva man ville. Utrolig godt. 

Bildene er stjelt fra nina og trinnys instagram her og her haha! 

2 kommentarer

Nina

05.03.2013 kl.01:51

Hei!! ÅÅÅÅEEEE, blir helt misunnelig fordi at bloggen din er så sykt bra!!! Og så vil jeg bare tipse om en bra lenke jeg fant på en nettside. Det er sånn at du får premie for å svare på undersøkelser. Når du registrer deg er du også med i trekningen av et gavekort på 12 000 kr. Anbefales veldig altså!

Trine Lise

06.03.2013 kl.01:24

Kjære blogger! Vi vil gjerne gi deg et gavekort på 50 kroner hos CDON.com om du kan svare på 8 korte spørsmål om netthandel. Om du er interessert i å være med i undersøkelsen vår, gå til vår nettside og registrer deg så fort som mulig. Alle som registrerer seg får et gratis gavekort på 50 kroner. Vi ser frem til å høre fra deg!

Skriv en ny kommentar

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits