skitur og mexican grill

Gårdagen gikk kjempebra. Vi dro å spiste mexicansk grill før vi dro i bakken. Jeg hadde en burrito-skål. Føret var veldig bra. Marina står på snowboard! Hun er utrolig flink og bor i Sveits, så hun er veldig god i bakken. Vi kom ikke hjem før elleve. Så i dag var jeg litt død på skolen i dag, naturlig nok.

 

Jeg hadde planlagt å dra å trene rundt sju, men føler ikke helt for det. Jeg er med i en fitness klass på skolen og vi trener hver dag. Jeg synes det er utrolig godt å ha muligheten til det. Jeg føler meg mye bedre med litt mosjon tidlig på dagen. I kveld har jeg fått muligheten til å bruke ett rom som har mikrofon i en time. Jeg trenger å øve litt før jeg skal opptre den 16. mars. Jeg og Antonio skal spille på en bankett.

 

Nå er det veldig fristende å ta en liten napp. Jeg tror det er en god ide. Vi er så heldige å ha fri på skolen på fredag og jeg ser virkelig fram til å ha en litt lengre helg.   

Uklart haha! Ha en fin dag dere! Nå er det ikke lenge før det er helg.

Én kommentar

Sarah

07.03.2013 kl.16:39

Hørtes kjempebra ut!

Kjempefin blogg,st på videre♥

Skriv en ny kommentar

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits