følelser rundt siste delen av utvekslingsoppholdet i Amerika

 

Hei, i dag hadde vi intervaller med 500 ? 600 meter sprint (så fort du kan), med hele seks repetisjoner og to minutter restitusjon i mellom. Jeg løp på cirka rundt 1:50 til 2:00 hver gang, litt vekslende. Formen min var elendig i dag, og jeg tror jeg hadde litt svak antydning til feber og kjempedårlig i halsen. Huff og gru. Ekstremt uheldig jeg skulle være å få vite at vi skulle ha 48 minutters drill på dagen hvor øynene svir, halsen er sår og formen er elendig. I tillegg har jeg en matteprøve i morgen som jeg er veldig redd for å stryke på. Har øvet og gått gjennom oppgavene, men matte generelt er mitt svakeste emne.

 

I den siste tiden har det gått litt opp og ned med følelsene rundt oppholdet her. Jeg savner mamma og pappa, Marcus, Sofie og de aller nærmeste vennen min utrolig masse. Selv om det ikke er lenge igjen før jeg skal hjem, så kjennes det ut som en evighet. Jeg vil sikkert savne masse av det som har vært hverdagen min for dette året, når jeg kommer hjem. Samtidig som det skal bli så uendelig deilig å holde rundt de nærmeste og snakke i evighet med mennesker som jeg savner hver eneste dag.

 

Jeg savner å komme hjem til middag. At mamma og pappa er rundt meg og vennene mine er litt dypere og personlige. Jeg savner mangfold og respekt. Holdninger og syn på livet er veldig forskjellig her i Amerika. Ellers kommer det selvfølgelig til å bli hard å gå tredjeåret, men når jeg klarer dette så kan jeg klare alt.

 


 

Noen dager er lettere enn andre. Alt jeg har å si for denne gang! Nå skal jeg legge meg.

 

Her er litt deppe-musikk / alvors-musikk, for å avslutte dette innlegget. Haha.

 

 

 

2 kommentarer

Eli-Mari Løften

14.03.2013 kl.13:40

Savner deg vennen! Tenk hvor godt det blir å komme hjem igjen :D

mamma

14.03.2013 kl.22:11

Og eg savner deg ekstremt masse! Men hold ut! Snart er du heime igjen. <3

Skriv en ny kommentar

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits