mitt første track møte

Hei søtinger. Jeg er kommet hjem fra to timers trening med de mest sporty folka fra track teamet som klarte å dra seg opp denne lørdags morgenen for å trene klokken ni. Særlig etter å ha kommet hjem med skolebussen fra går dagens track møte som varte til halv ti tiden. Vi var ikke hjemme før halv tolv. Vel, jeg var en av dem og det var hundre prosent verdt det. Jeg lover dere. Hvor friskt er det ikke å løpe ni om morgenen, lørdag og vite at du kan kaste deg over fransk toast med god samvittighet, rett etter seks og en halv kilometers løpetur.

 

 

Marina og jeg ble kjørt hjem til meg, av en av trenerne, etter å ha frokost sammen på Eddies. Jeg sa jeg skulle fortelle litt om hvordan gårsdagen ble. Jeg løp altså 200 meter og 400 meter. Den første etappen var kanskje den jeg likte minst. Det er fordi jeg er bedre på langdistanse, enn hastighet. Så ut av andre gruppe på 200 distanse, ble jeg den fjerde ut av seks. På 400 meteren gikk det mye bedre. Det var mye tyngre, men jeg er bedre i det. Så da var jeg tredje gruppe ut, og ble nummer tre av gruppen min jeg løp i mot som besto av seks. Så jeg er fornøyd.

 

Treneren sa i dag at han ville prøve meg ut på 800 meter, neste møte. Det setter meg litt ut, men jeg kan prøve det.  

Én kommentar

Henriette

25.03.2013 kl.13:38

Så flink du er! Stå på videre ❤

Skriv en ny kommentar

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits