Saturday inspo

Get Fit Or Die Trying f r e e d o m | via Tumblr Escape.

Text | via Facebook Yummy Candy Couture Dreams ♥ | via Tumblr

i fucking love you Green Love Statigram ? Instagram webviewer

sweet nothing ❄ quotes<3 | via Facebook

bilder her i fra♥

Nå er jeg kommet hjem fra trening. Jeg løp en halv mil. Etter treninga dro gruppa til en frokost cafe. Jeg hadde en diger pannekake, grapefrukt juice og svart kaffe. Pakkinga går så smått framover. Vertsfaren min skal hente meg klokken to og vi skal besøke hans søster og sove over der. Jeg er ikke så gira på det akkurat, men det er en slags påsketradisjon for dem. Bestemoren skal vist nok lage fajitas til hele gjengen. Senga er veldig fristende akkurat nå. Mest lyst har jeg til å bare grave meg ned i den, med en stor kopp sort te og en koselig film. Men den gang ei, haha.

 

Det er helt merkelig at det er så kort tid til min hjemreise nå. Jeg har bare to måneder og åtte dager igjen her i Minnesota. Vel, når er jeg nødt til å fortsette pakkingen og ordne meg. Vet ikke om jeg skal krølle håret mitt enda (åå så interessant jeg er). Håper dere får en nydelig påskedag videre!

 

Klem♥

 

 

Én kommentar

May-Teresa

30.03.2013 kl.18:19

loveit.

Skriv en ny kommentar

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits