food

foodish inspo 2

Tumblr Photo by vevvs ? Instagram Healthy

MARSQ Fashionablefit | Hannah Andersson MIMZ♔ | via Tumblr

lovefilippa @ weheartit | via Tumblr ~ ❥ ~ EatClean

freeeeesh.  Fashion ✌ ♥ | via Tumblr

La Bitch Pink ❀ | via Tumblr Sweet Alchemies P A S S I O N | via Tumblr

 

source: we♥it

chocolate mint 

Hei, for litt siden kjøpte jeg disse gode sukkerfrie sjokoladene. Bare 35 kalorier og smaker kjempegodt. I tillegg er det ikke noe sukker som jeg prøver å kutte ned på. Vil virkelig anbefale å kutte gradvis ned på sukker. Jeg har kuttet litt ned på sukker de siste ukene og har merket at jeg ikke har særlig mye sukkerlyst lengre.

 

Hva har dere gjort så langt denne helga? ♥   

 

fullkorn pannekaker (oppskrift til tre personer)

Jeg testet ut den oppskriften på fullkorn pannekaker som jeg la ut for litt siden til frokosten i dag, siden jeg hadde fri. Jeg halverte den slik at det holder til to eller tre personer avhengig av hvor mange man vil ha.

 

Dette trenger du:

 

Bland sammen

1 og 1/2 kopp grovt mel.

1 teskje bakepulver

2 1/2 spiseskje sukker

 

Miks dette sammen og tilsett våt blanding bestående av:

 

1 kopp melk

1 egg

2 spiseskjeer smør

 

And you are good to go!

 

 

Blueberry Whole Wheat Pancakes

Blueberry Whole Wheat Pancakes
(4 servings)    
  • 2 cups whole wheat flour
  • 1/4 cup natural sugar
  • 2 and 1/2 teaspoons baking powder
  • 1/2 teaspoon baking soda
  • 1/2 teaspoon salt
  • 2 cups low-fat buttermilk
  • 2 large eggs
  • 1/2 cup low-fat margarine - melted
  • 2 packages (6 ounces each) Driscoll's blueberries

Whisk wheat flour, sugar, baking soda and salt in bowl until blended and set aside. In a separate bowl, whisk together buttermilk with eggs.

Using a wooden spoon, stir wet ingredients into dry ingredients until just combined. Add melted butter, then blueberries, and stir gently.

Heat a non-stick griddle or pan over medium heat. Let a few drops of cold water fall on the surface. If bounces, sputters or instantly evaporates, your pan is ready.

Pour 1/4 cup of the batter onto the skillet. Cook for 2 minutes, or until bubbles that appear on the surface are beginning to break and bottom is golden.

Turn pancakes over, cook 1 minute or until lightly golden.

Place pancakes on heatproof platter and keep warm in a 200 degree preheated oven.

Repeat with remaining batter. 

 | TumblrfoodI am your new inspiration!


 

Edit: I morgen har vi fri fra skolen så jeg tenkte å benytte anledningen til å stå opp og lage disse herlig pannekakene. I kveld var herlig. Jeg og jentene dro å trente, så dro vi ut å spiste mexicansk mat. Etter det dro vi hjem til meg og lagde kaffe, hadde grapefrukt og karameller til Twilight Breaking Dawn part 2. Ingen av oss hadde sett den. Nå er jeg trist og litt små deprimert. Er sykt stor Twilight-fan! Derfor er det så utorlig trist at det er over.

(oppskriften er her i fra og bilder her i fra.)

 Har forresten ingen prom-date heller... Sa nei i dag, til en som spurte meg for noen dager siden. Hadde ikke hatt det maks bra om vi dro sammen. Han er litt voldsom for meg, for å si det på en pen måte. Gleder meg til å snakke med mami i morgen. Jeg blir å dra å ha en økt med Camilla på Cutting Edge. Så skal vi dra til Nina og slappe av der og nyte fr(i)/(e)dagen sammen, hihi!♥

going downhill skiing
out for breakfast
 ♥

oatmeal cookies, sugarfree

Hi. I made this really successful oatmeal cookies/ granola-bars that are super healthy, some weeks ago. I want to share them. So here you go:

You gonna need this!One cup oats

2 bags with flavored oatmeal

1/2 ts salt

1 ts cardamom

1 ts cinnamon

3 tsp seeds (you can use whatever seeds you like)

nuts 1/3 cup (but again, this is optional)

3 ts sour cream or natural yoghurt

3 tbs fat free milk

1 egg

2 ts calorie-free sugar/ sweetener

1 ts baking powder

1/2 raisins

2 tbs brown sugar (you decide if you want with sugar or not)

1/2 cup warm waterMix all things together. Just make sure you put the dry ingredients first with the egg. Then you add the hot water, and the dairy products (that are giving moisture so you don?t need any butter, which make them even more healthy!)

190 Celsius or 350 degrees Fahrenheit. Keep track of them after ten minutes inside the oven, because people always got different strength in their ovens.

 

 

 

mexican food with girls

Hei. I dag var vi ut å spiste på El Gave, en mexicansk resturant downtown her i Farimont. Dagen min har bestått av skole. Etter skolen dro jeg og Sam hjem med Antonio. Så slappet vi av hos henne, samtidig som begge skypet med våre kjære mødre. Sam er fra Italia. Så mamma var vitne til deres samtal, og kom med dette utsagnet "hva er alt det bråket for noe". Jeg lo, etterfulgt med en enkel og grei forklaring. "Det e italienera i huset, haha". Ette en times avslapping og litt lekser, dro vi de trøtte kroppene våres over til Anytime fitness. Det fikk vi ut litt stress på mølla. Før av avslutta kvelden nok så koselig på El Gave. 


Samanta spanderte mexicansk valentins kos på meg. Det er mexicans ostekake, som smakte himmelsk!


Alle jentene hadde nettopp trenet, Så vi så alle litt slitne ut. 


Mmmm, mexicansk mat er digg.

 

Nå har jeg nettopp tatt et deilig bad og samtidig sett en episode med 90210. Føler meg klar for natta. Heldigvis har vi fri på fredagen på grunn av lærer-workshop. Enjoy, sier jeg bare!

healthy protein panckes

Hei. I know that I might have been sharing this recipe before, but it is so increbantable. Therefor I just have to share it again. This is a perfect small meal, after-workout snack or lunch. Full of protein and fiber. If you wanna watch calories and stuff, you just have to take out the yolk in the egg. And exchange it with a spoon of milk or natural yoghurt.

 

Okey, here you go:

 

You`ll need this for one pancake! Oatmeal - 2 eating spoons, egg - one, salt - a pinch, cinnamon - 1 and a half ts, cardamom - 1 and a half ts, milk - 2 eating spoons, cottage cheese - 2 eating spoons!

 

pic is from here.

11.12.2012Channel inn with Erin

 

 

Etter skolen kom Erin og hentet meg. Vi dro til henne og tok noen av seniorbildene hennes. Jeg tok bildene og hun hadde en utrolig kreativ ide som innebar kaffebønner spredt ut over hele gulvet. Bildene ble veldig stilige, men jeg ga henne alle så jeg har dessverre ingen å vise her på bloggen foreløpig. Etter det dro vi å spiste på Channel inn, som er en restaurant/bar ved en av elvene. Nå skal jeg snart til Marlo, siden han er en knupp som tilbyr seg å hjelpe meg med matten. Er så takknemlig for at folk er hjelpsomme. Derfor føltes det godt å kunne være til hjelp med Erins bilder i dag.  

 

Spiste kyllingburger med BBQ saus! mmmmVar ikke vanskelig å få gode bilder med en slik skjønnhet! 


Herlig food...


Det var godt med mat etter å ha styrt med bildene.

 

sminkefri kaffe

 

 

 Edies er en av Fairmonts smutthull. Et type sted som bare innfødte vet om. Jeg drar hit i helgen, og etter kirka med familien min. Frokostmenyen deres består av omeletter, valgfrie stekte egg, amerikanske pannekaker, engelske muffinser, kaffe, te, grapefrukt juice og mye annet amerikans godt som du bare ser på film og man tror man bare finner på weheartit. Men nei! Downtown, i en slitt sidegate ligger Edies. Høyt under taket, med gamle kopper. Lukt av nytrukket kaffe og pannekaker. Servitørene kjenner oss igjen og det er ikke det minste preg av selvhøytidelighet. Du får en liten følelse og stikk av Europas metropoler og elder estetiske kafeer fra før-krigstid.

 

Enjoy. All I can say. I will miss it when I go back to Norway.

i've never doubt on it, breakfast is my favorite meal

TumblrfoodfuckVälkommen oktober! - Halsband - tjejenmatilda

JustKeep-Runninghttps://evbdn.eventbrite.com/s3-s3/eventlogos/32686517/breakfast2.jpg için Google Görsel Sonuçları4 little men and girly twins: What's for breakfast?

CURATE♥ Breakfast ♥ / Sweet potato dinner rollsbreakfast | Flickr - Photo Sharing!

Wallpaper breakfast, croissants, bagels, juice, jam, coffee, strawberry, orange wallpapers food - downloadInstagram photo by @g_money510 (g_money510) | StatigramFacebook

stairway to heavenImperfection is BeautyHey Lovely (;

stairway to heavenFacebookRecipe: Kale, Bacon & Egg Whole Wheat Breakfast Sandwich Recipes From The Kitchn | The Kitchn

Zdjęcia na osi czasuPretty Foods & Pretty DrinksHarmony in mess / ♥

By SweetnessStatigram ? Instagram webviewere v e r y t h i n g - i n s p i r i n g . c o m

Glorious Encounters☀BEACH BARBIE☀Rolls and Sandwiches

Chronik-Fotoscaterpillar.Welcome to the good life !

UntitledLOVE-FOODMiami: day 1 | The Blonde Salad

pictures from weheartit 

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits