hverdag

early coffee and free from schoolhei, i dag våknet jeg opp til snø og hvit kaos. Det var ingen snø i går og nå er det så mye snø at vi fikk fri fra skolen. I går var jeg sammen med en dame fra kirken til vertsfamilien min og fant en prom dress. Wii. Den var super fin. Og jeg gleder meg så masse til prom, som er om femten dager. Håper bare at snøen har forsvunnet for godt til den tiden kommer. Jeg fant også noen søte gullsko. Nå er jeg nødt til å få dratt å sydd den litt inn rundt brystpartiet. Senere i dag skal jeg være med min prom date å se på dress til han. Han skal han den samme fargen som kjolen min er, på innsiden av dressen.

 

Hva gjør du i dag?♥

pizza fråtsing

 

hei søtinger! I dag dro jeg hjem i fra skolen siden jeg følte meg syk og kvalm rett og slett. Jeg fikk snakket litt med mamma. Det var veldig godt. Også bestilte jeg meg en stor boks med pizza fra pizza hut(som er fem minutter unna huset mitt). Jeg spiste nesten halve boksen, haha. Det var så sykt godt. Det hele er litt ironisk, siden jeg egentlig skulle konkurere med 200 meter i stafett, sammen med tre andre jenter. Også hadde jeg egentlig en åttehundre meter sprint på konferansen i dag. Lenge leve latskap... Er så lenge siden jeg har gjort noe sånt. Og det føltes himmelsk. Etter pizzafråtsingen, sammen med kanlestikker og parmasan brød, så la jeg  meg og sov fram til kvelden. Jeg ble vekket av at min vertsbror kom hjem fra trening. Han hadde vært på baseball, men så hadde jeg låst døren siden jeg sov. Det var godt at været var litt varmt, siden det tok ti minutter med hundebjeffing, telefon ringing og banking før jeg våkent og låste opp døra. Litt av en dag. 

 


Eneste bilde det blir av meg i dag!

Favorittsnacks, elsker druer, nøtter og bringebær.

 

(Hvordan har din uke vært til nå?)♥

happy Friday

Håper alle får en god fredag! I dag startet jeg morgenen med youghurt og musli. Elsker denne kombinasjonen. Musliene fra Dole er sykt gode. Ønske meg lykke til når jeg skal løpe 200 og 400 meter senere i dag. 

 

Klem!

my first day in track

 

Hei, i dag var første dagen på track-teamet. Treningen min i dag ble med sprint gruppa. Det gikk veldig bra. Jeg føler meg mye mer klar for dette enn jeg var for cross country, som jeg prøvde ut i begynnelsen. Min plan er å teste ut lengde hopp og sprint, men en av trenerne blir å guide meg litt ettersom hva dem ser jeg er best i.

 

Snart skal jeg øve med Antonio. Vi skal spille i en middag nå til helga. Derfor må vi øve mye!

 
 

Svett og fin etter mye løping. Lagde meg fire proteinpannekaker med fullkorns-hvete, siden vertsfamilien min ikke har middag bestandig.

Ha en fin uke videre og en ekstra varm klem til alle mine kjære som leser! Dere vet hvem dere er.

good morning folksStarter dagen min med litt god frukt og drar snart over til gymmen med Camilla. Håper alle får en fin helg og at alt går bra! ♥

dry monday

 

Hei hei! I dag var det en skikkelig døll dag på skolen. Det blåste masse i natt og jeg sov kanskje maks to timer. Sam var syk og vi to har hele tre klasser sammen. Vel, skal ikke klage mer. Jeg kom hjem og lagde meg fruktsalat og en proteinpannekake med bringebær. Snart skal jeg dra over til treningsstudioet. I morgen skal jeg skrive meg opp til tack, på skolen. Om du ikke vet hva track er, så kan du gå inn å lese om det her! 

I morgen skal jeg dra å stå på slalåm rett etter skolen med Marina. Gleder meg kjempemye og håper vi kan dra. Jeg elsker å stå på ski. Det er utrolig gøy. Det er absolutt noe jeg ser fram til ved neste vinter, å kunne stå på ski i lysløypa.

 

Tenkte å vise hva jeg fant på mall of america, som jeg var med jentene i helga! Legger ut litt bilder så fort jeg får tid.

Vi hadde sushi lunch. Omg hvor godt det smakte. Jeg bor jo i Minnesota, og det er milevis til nærmeste hav. 

 

Etter lunch dro vi til en yoghurt-iskrem bar. Der kunne man plukke hva man ville. Utrolig godt. 

Bildene er stjelt fra nina og trinnys instagram her og her haha! 

workout and then dinner

 

 

Hi, I am blogging from my school. I just gonna write in English so I don?t have to mess around with copying in the Norwegian letters. Yesterday I went to a meeting for track. I might be doing it for the spring. I signet that I wanted to do 100 meter and long jump. I have not made my finally decision. But I need something to keep me up-taken before I go home. The homesickness have been a little heavy for me during wintertime. So I really looking forward to the spring, and going home. I know I?m gonna miss this place, but it is going to be amazing to see mum, dad, Marc and Sofie again. Tack can might be something that can keep me from thinking to much. And the other thing is that I have been working out a lot this winter, and tack is only going to make me better. Because it is a lot of hard work, even if it is gonna be fun!

 

Today, I am going to work out after school with Sam and Marina. And after the workout, we are going to go to that mexican restaurant we went to last time. Have a great day everyone! 

 

Og til mamma: du e verdens beste du å haha, bare fordi jeg et du leser dette:)♥

right before I left

Rart å tenke på at dette var rett før jeg dro fra Bodø. Nå er det ikke så alt for lenge igjen før jeg skal tilbake. I kveld skal jeg å trene med Sam og Camilla. Nå ser jeg en episode av bones etter å ha skypet med mami for en kort stund. Har ingen planer for helga så langt. Så det blir mitt prosjekt for morgen dagen. Bli slikker å finne på noe med jentene. Også er Camilla helt herlig når det kommer å få med over dørstokken til gymmen i helgene. Hun er den perfekte treningspartneren for livet mit akkurat nå. Så i dag tenker jeg å ta ei hard økt. Er altid gøy når du trener med venner. For min del er det et stort pluss.Hva er din plan? ♥

kaffe med marieHeia, i dag dro jeg til byen for å ordne de siste tingene før jeg drar. Vil ha det mest mulig ryddig på rommet og i gangen. Derfor leverte jeg en helt pose med bøker til en bruktbokhandel. Gamle serier osv. Etter det traff jeg Marie på cafe. Vi spiste ostekake med mocca i (nam!), og kaffe. Må bare skryte av kafka for alle som bor i Bodø, at det er den beste kaffen helt klart! Elsker den, også har dem internett. Tror det må være min favorittkafe i Bodø. I kveld blir det taco og familiekos, siste dagen for avreise. Er så utrolig spent og litt nervøs. Selv om jeg helt kart gleder meg mest. Det er 26 grader i Minneapolis i dag. Digg å reise til en måne til med brukbart sommervær!! 

morgenplaner

Har spist og skal snart ut å prøve den nye treningshjelperen fra nike. Jeg har nikesko med rom til nikechip inne i skoen. Til nå virker det utrolig smart, men jeg har ikke fått testa den ordentlig. Det er måler for distanse, kalorier, treningstips, motivasjonskommentarer osv. .. Så dette er jeg spent på å teste ut. Kjøpte den signalgule t-shorta i Kjøbenhavn i sommer. Digger den. Elsker å trene i farger. Det gir så mye futt til treninga. 

Prikk prikk prikk

Driver å lager proteinpannekaker. Er utrolig godt! Kan legge ut oppskriften senere. Fikk den av Amanda på jobben. En veldig sporty jente. Ellers har jeg en skype-date og en cafedate i dag med de beste. Ha en strålene dag!!

Sprøytestikk

Tok sprøyte i dag. Nå har jeg bare en igjen. Det kreves totalt fire stikk for å komme inn i USA. Så nå roer jeg bare ned og skal snart legge meg. Håper at morgendagen blir mer innholdsrik. God natt!

Fikk denne boka av mamma, står mye bra om USA.

Skal ta med meg flere hello kitty sokker til America. Kanskje litt harry, men utrolig chill. Så skal jeg ha et par i veska på flyet! (ja! Her planlegger vi alt, hehe)

The hound of the Baskervilles

I går lånte jeg denne illustrerte boka. Vil virkelig anbefale den. Det er engelsk krim på sitt beste, og utrolig kule illustrasjoner!

Søteste gaven

Fikk den søteste gaven. Mamma, du er så kreativ!!

helpful assistent

I dag var jeg litt assistent på jobben til mamma, som jeg fortalte tidligere. Det gikk veldig greit og jeg fikk eget kontor og pc. Jeg hadde funnet epostadresser i tre fire timer. Så begynte hp-pcen og pipe og den gikk kaputt. Etter en time med gjenoppretting viste det seg at alt var borte. Så i morgen skal jeg prøve på nytt. Kjenner jeg får litt hodeverk av å tenke på det. Den følelsen når du virkelig har fått gjort noe, og alt blir sort og forsvinner. Det er bortkastet. Jeg stoler selvfølgelig ikke få den pcen jeg fikk låne, og tar med min egen skolepc i morgen. Det er også Hp pc. Men den er litt bedre enn den jeg fikk låne. Så jeg satser på at morgendagen blir lysere på det punktet!

 

Jeg tok disse herlige bildene av min lillesøster og meg i helga. Og det forklarer alle godteposene som uheldigvis florerer rundt bildene, haha! Gud hvor jeg kommer til å savne småsøskene mine. De er mine små engler. Selv om vi krangler i blandt, er vi veldig gode venner og har et kjempegodt forhold.

 

Toblerone brownie

Hei, i dag laget jeg toblerone-brownie sammen med Marte. Vi har hatt en chill dag. Middagen ble pizza som vi henta fra Milano (en lokal kro), for å toppe det hele. Nå har jeg akkurat kommet etter å følge henne til bussen. I kveld skal jeg rydde kjøkkenet, og forberede meg mentalt på jobbing. Har ikke gjort noe arbeid på tre fire uker, så jeg føler meg helt tom og slapp. Så det blir egentlig litt godt å komme meg opp av senga. Så i morgen skal jeg hjelpe til på jobben til mamma. Skolen jeg skal gå på startet ikke før fjerde september. Som er en stund til. Så det er mye tid til presentasjonen jeg skal lage for amerikanerene. Jeg lovet dem en fancy powerpoint presentasjon om Norge, og det skal dem få!

 

Inspiring Typography Designs Based on Cities & States  **** If it comes in pink ****  

Skyscraper  **** If it comes in pink ****

-bilder herfra-

Minneapolis er 130 miles unna Fairmont. Det er der jeg skal bo. Det tar omtrent to timer å kjøre til Minneapolis, som også kalles tvillingbyen. Det er fordi den holder på å vokse sammen med St. Paul.

endelig fått vertsfamilie
I dag fikk jeg endelig vertsfamilie. Jeg er så glad og familien virker veldig bra. Det ser ut som om den passer for meg, og jeg gleder meg til å skype med dem. Min snille tante hjalp med å lage en bruker. Nå skal vi snart på sentret, hvor jeg skal få tak i sesong to av 902010! Wii, det er så utrolig spennende og bra serie. Kan virkelig anbefales om du liker mye drama. 

 

Legg meg til på skype!: eliseamaliee 

Liseberg

I dag har jeg vært på Liseberg. Jeg er faktisk overrasket over meg selv. Trodde jeg skulle være mye feigere, siden det er så åndssvakt lenge siden sist gang jeg var i en fornøyelsespark. Det var kun ett stopp jeg måtte stå over. I kveld tok vi med oss kinamat på rommet. Det er ganske slitsomt å være i en sånn park en hel dag, men veldig gøy selvfølgelig. Nå har jeg sett to episoder av 90201 sammen med min lille venn. Nå holder jeg på å sovne av, så kanskje jeg blogger mer i morgen. God natta!
(Denne, denne og denne tok jeg i dag. Litt sånn unyttig informasjon, men jeg er imponert over min insats i dag, så måtte bare dele det.)

göteborg

Nå er jeg i Gøteborg. I morgest tok jeg med meg pcen til frokosten. Der så jeg en episode med 90201, etterfulgt av boblebad her på hotellet. Nå skal jeg ta en dusj og ordne meg til vi skal på Liseberg. Tror det blir veldig gøy siden det er veldig lenge siden sist gang jeg tok karuseller. Ønsk meg lykke til!
<3

one year left....Gårdagen var kjempefin. Jeg fikk så masse fine gaver, penger og kake ikke minst. Nå skal jeg på kjøretur til Gøteborg sammen med pappa og søskene mine. Takk igjen, for gratulasjoner og gaver. Satte virkelig pris på det! 

Sometimes, a ring is exactly what you need...

Tuuusen takk Henriette! Den var så fin og falt virkelig i smak. Morsomt å se hvordan De aller nærmeste vennene, er dem som kjøper akkurat det som man kunne tenke seg i forhold til familien. Bestevenner er familie du velger selv. Henriette, du er definitivt familie.

a single man

Tumblr_m5yrtov2p31qhl2u3o1_500_large Tumblr_m1ny8j4cn11qd349jo1_500_large26_large C8bc4cec277b1a05a1330b6badb51146_large

 

I kveld så jeg A single man med mamma. Nå ligger jeg helt ør i senga. Det dunker på venstre del av hodet. Jeg tok en vaksine tidligere i dag. I grunn har jeg hatt en flott dag. Morgendagen blir jeg i butikken.

Det blir min siste vakt. Jeg slutter siden jeg skal til USA. God natt.

What's comin' will come and we'll meet it when it does.

Jeg har min kjære kusine Carina på besøk. Er så lenge siden jeg har tilbrakt tid med henne. De to siste ukene har vært flotte. Jeg har vært i Nessebar i Bulgaria, sammen med masse folk jeg ikke kjente før jeg dro. Det viste seg å være supre mennesker alle sammen. Nå står to uker med jobbing i butikken for tur, før ferien fortsetter.

brownie

 

 

 


Koser meg hos tante sammen med familien min. Er utrolig godt med ferie. Reiser snart til varme og blå bølger. Nå ser jeg en fransk film med Carina, tante og mamma. Må få med meg slutten. Den er så fin. Blogger mer senere. xxx

 

Latte macchiato
Jeg er egentlig ganske flink å lage kaffe. Tenkte bare å dele det, så vet dere det! Latte macchiato er min favoritt.

 

 

I kveld har marte, eli-mari og jeg vært på førstehjelpsdelen av det trafikale grunnkurset. Dette var siste kvelden. Det hele er egentlig utrolig komisk, siden det er to karer der som er meget spesielle. Så kurset blir litt ekstra innholdsrikt (med to komikere til stede). Kan forresten anbefale Bodø trafikkskole. Synes kurset har vært utrolig bra, og mye mer spennende enn jeg hadde forutsett. I morgen skal vi ha lunsj med jentene inne i byen. Tar sikkert med kameraet. Blir kanskje ett år før jeg ser dem igjen. Utrolig trist å tenke på, men jeg kommer jo tilbake. 

 

Nå må jeg legge fra meg pcen før familien min klikker. Dem hater pcbruk når vi ser film. Natta når den tid kommer. Nå er det sommerferie!

 

 

Sjokoladeskåler

Nam! Nå skal jeg legge meg. I morgen er siste skoledag. Førsteåret på vgs har gått sykt fort. Blir litt trist, men dødshærlig med ferie. Natta

Birthday girl

meg med aliaskort og nydelig marte!


marie var så fin med røde lepper


Elise kom fra flyplassen, rett før bursdagen! Hadde ikke sett henne på lenge!!

Det var en kjempekoselig kveld med jentene. I går hadde jeg besøk av Ingvild, etterfulgt av trafikalt grunnkurs og et lite hade-besøk hos Vegard. Vi begge skal til USA nå til høsten. Det blir kjempespennende. Nå er jeg hos mamma. Jeg skal være med til byen, for å se på den siste fotballkampen til Sofie. Blir utrolig trist å ikke se henne på et år. Må gå å ta ut dusken i håret. Ha en fin dag

sommerværI dag skinner sola. Marte og jeg skal ut å spise is. Men først skal vi å se om vi finner noe vintage. Senere skal vi treffe jentene og det blir god mat og kos. Disse dagene har vært slappe. Vi har hatt fri og streik. Skal ikke lyve, det er ganske fint. 

 

ha en flott lørdag

Deilig med litt fri

Heia, vi har streik og fri i dag. Fikk ikke sove i går, så jeg våknet nå. Skal dra ned å trene nå. I går var jeg sammen med Marte. Vi trena og spiste reker. Kjempekos med andre ord. Alt hadde vært perfekt nå, hadde det ikke vært for været...

Skal som sagt ned å trene litt. Håper bare jeg ikke drukner i alt regnet!?!

rosemask and chocolate

Kom nettopp hjem etter jobb og badeland. Hærlig å roe litt ned. Skal spise pizza og se film i kveld. Morgendagen blir jeg å være med venner. Håper alle får ei flott helg!

Congratulations to my lovely country

Hei hei og gratulere med dagen alle nordmenn! Spillinga gikk flott. Etter det dro jeg til bygda med pappa siden han skulle stå i sukkerspinnboden. Mamma står i pølseboden. Stakkars dem altså!! Nå har jeg nettopp vært på cafe med Marie. Så skal vi dra til leiligheta senere og lage mat. Kos dere videre!

Mornings!

Nå skal jeg inn til byen på lydprøve. Rakk å lage en god kaffe, men litt stress er det. Håper det kommer til å gå bra!

Lykkerus

Vet det er patetisk teit å blogge om at man er glad og sånnt, men shit heller. Jeg ble ikke trukket opp til eksamen denne gang! Tenke seg til, og nå kan jeg puste ut. Men alle skal jo opp en gang. Så jeg blir nok sikkert trukket til muntlig. Nå skal jeg ut i skogen med mamma i sola. Greit med litt luft. Ha en fin tirsdag!

pics from the day

Sunt...ehehe!?

Flott utsikt over østlige delen av Trondheim!

Importante! I morgen får jeg vite om jeg kommer opp i eksamen og hvilket fag. Håper det blir noe jeg liker. Nattnatt og lykke til om du får vite om eksamen i morgen! Håper alle får det som dem ønsker.

Byen for meg selv

Denne dagen har jeg brukt på meg selv, bankkortet mitt og byen. Vi har hatt en fantastisk lørdag sammen. Senere i kveld skal jeg kanskje treffe en gammel venn av meg. Har ikke sett henne på lenge. Vel, ha en flott lørdag.

Spiste kyllingspyd og salat alene, med ett nytt nummer av Cosmopolitan før min kjære mor kom å avbrøt det hele. Og nå skal jeg dra å trene litt.

Ha en nydelig lørdagskveld!

nattplaner
 

the definition of beauti

 

Denne uka har jeg tatt litt pause fra internettet. I helga har jeg koset meg. I går var jeg på jobb. Jeg tok en lunsj på Spiseriet. Så dro jeg hjem og trenet med mamma. Og avsluttet dagen hos Marte. Vi laget pai og så Dirty Dancing. Den hadde jeg nemlig ikke sett. Nå er jeg hos faren min. Været er nydelig. Marcus holdt meg med selskap i morgen. Vi så Black Swan. 

 

sushidate
Gårdagen var virkelig koselig. Vi dro på Lotus og spiste sushi. Nå skal jeg straks til byen. Sola skinner og det kommer nok til å bli en flott dag. Har sett på noen sko jeg virkelig må ha. Oppdaterer senere. Nå skal vi gå og jeg må bare skynde meg, Håper alle får en fin lørdag. klem

kafe i byen

Fikk ikke tid til å redigere bilder, så dem forblir uredigert i dag.

I dag sov jeg lenge. Jeg orket ikke å være med på skolen. Jeg sto heller opp sent. Så dro jeg til byen med Margrethe og Emmanuel. Vi dro på Kaffebønna og gikk litt i byen. Gleder meg til å se treffe jentene nå. I kveld skal vi dra ut, og jeg er ikke helt sikker på planene. Men det blir bra, det vet jeg. Stor klem, håper alle får en super helg. Tenkes, nå er det endelig helg igjen! Nyt det.

Any Human Heart

Anyhumanheart2_1765544b_large

Jeg har brukt mandagskvelden på lekser, to kopper grønn te og en britisk serie fra attenhundretallet som endte opp i krig, denne gangen. Den er snart slutt nå. Mannen var utro med en helt nydelig kvinne samtidig som han skrev romaner og var bundet til en sur kone på landet. Så ble det krig da han var på jobb i Spania. Så døde vennen. Da reiste han tilbake til varmen og fikk et marokkansk teppe av en gammel mann. Og da reiser han tilbake til sin elskerinne som venter barnet hans. Absolutt perfekt serie på en mandag. God natt!

(bildelink)

søt natt

Har hatt en kjempekoselig kveld-natt med søte jenter, to kopper te og en film ala Fransk idyll ganger tusen.            God natt 

Update

Hei! Nå er jeg nettopp kommet hjem fra skolen. Er klar for en lang lesedag. I kveld får jeg koselig besøk. Gleder meg til det. I mellomtiden er det skolearbeidet som må gjøres. Håper alle får en søt dag, klem! :-)

sushi time
Mamma kom hjem med mat til meg. Nå er jeg så klar for skolen i morgen, selv om det blir litt av en jobb å sette seg inn i det forsømte. Blogges mer i morgen...

krøller

I dag våknet jeg opp behagelig. Etter fem netter med forkjølelse så kjennet jeg at jeg begynte å bli litt bedre. Nå skal jeg straks se på skolearbeid og prøve å åpne matteboka. Er nødt til å få tatt igjen litt av det forsømte, selv om de hele tiden kommer nytt stoff og da er man like langt. klem 


liten kjøretur

I kveld har jeg vært sammen med faren og broren min. Siden jeg har ligget inne hele søndagen og i dag så hyret jeg på meg bobleklær. Så tok vi en kjøretur til Bestemorenga. Jeg bare elsker å kjøre dit når jeg er syk. Ligge halvdød i bilen og kjøre gjennom de smale veiene. Så oppdaget vi en liten skjønn rev. Den var kjempesøt, og til slutt dro vi på cafe. Men nå er jeg klar for senga. Blogges mer i morgen.god morgen.

Nå åker jeg til byen for litt jobbings og cafè. Håper dagen blir flott for alle sammen. Herlig er det i alle fall med lørdag og helg. Klem.Her er forresten et supert tilbud om noen vil ha Deborah lippmann rimelig!

 

tar kveldenDritt at vi har matteprøve i morgen, men jeg prøver å holde meg entusiastisk for det. Hører rykter om at utenriksministeren kommer til skolen i morgen. Blir sikkert interessant. God natta!;*

en bra dag

Jeg våkna av et mareritt i dag. Om at jeg hadde dobbelt så mange tenner i underkjeven. Det var heldigvis bare en drøm. Siden vi begynte klokka ti dro jeg, moren min og søsteren min på en ny kafe i byen. Den kan virkelig anbefales. Veldig fint der og god kaffe. Den ligger der gamle platebutikken lå. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en øvingstime med sang. Jeg skal være med på en konsert i februar. Gleder meg egentlig, selv om det bare er en sang. Det er så gøy å fremføre noe man har jobbet mye med. Også har jeg fått en ny gledelig nyhet i dag, men det er enda en liten stund til.haha, tidlig med store bokstaver! 

grå by i bilder


Slik så jeg ut i dag. Det har vært en max grådag. Helt sykt at en by kan være så grå som Bodø!!??

Hei hei. I dag har jeg vært på skolen og vi dro senere på en forestilling som var ganske så, interessant. Litt erotisk og egentlig ganske så uforståelig. Men spennende og masse kule effekter. Nå roer jeg ned. Jeg har klart å blitt litt syk. Fikk ikke tatt bilder fra forestillingen dessverre. Men her er de få jeg tok.

00:00

I natt skrev vi sanger. Noen av dem ble ganske fengende.

trening på en lørdag

Nå skal jeg dra ned å trene. I frykt for å bli en av de der Hei!-Nå-gleder-jeg-meg-supermye!!/supersprek-yess-lørdagstrening-menneskene. Så skal jeg innrømme at jeg faktisk gruer meg litt. Denne uka har vært hektisk og lite rom for trening eller sunn mat. Jeg har bare hoppet rundt fra det ene til det andre. Men trening er veldig viktig for meg. Det gi meg masse energi og et friskt pust i hverdagen. Jeg trener som regel minst tre ganger i uka. Men nesten aldri i helgene. Så nå prøver jeg å komme i gang igjen etter uka.

 

Blogges senere og håper det blir en strålende lørdag! (ps...veldig fin sang fra Young the Giant, verdt å høre)

bilder fra byen


noe så søtt.....

I kveld har jeg tilbrakt tiden med min søte lillesøster i byen. Hun en kjempesnill og alltid så omtenksom og hyggelig. Så det var virkelig flott å få litt tid sammen. Jeg fant i midlertidig ingen ting interessant i butikkhyllene. Jeg tror jeg er litt lei av shopping etter sist helg. Da var jeg virkelig heldig og fant masse fint. Vel, nå skal jeg slappe av. Blogges i morgen:)

released fridayEndelig er helgen her. Virkelig etterlengtet nå altså. I dag skal jeg legge fra meg skolen og dra en tur til byen og slappe av. Så har jeg ikke helt avklart planene for helga, men baller i lufta! Håper denne helga blir flott for alle!  

study tonight

Søndag, og jeg er klar for en ny uke med nye utfordringer og masse lekser og prøver. Jeg har brukt kvelden sammen med søte Ingvild. Skoleting og øving, men alltid koselig å ha henne på besøk.


-vi måtte konsentrere oss grundig om vær og vind til geografien, som ikke er mitt favorittema....
god natt♥

gårdagen i bilder


-jeg og Marte var og så på nydelige sko


-jeg møtte søte Ingvild tilfeldig på bussen

-det ble en del pianospilling-det ble en god del fine ting ut av julegaver som ikke passet

Nå skal jeg snart til en venn av meg og øve på Geografi. Om vær og vind, og jeg kan ikke si at jeg gleder meg noe særlig. Dere får ha en kjempefin dag.

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits