januar 2012

dreamsDenne sangen av Yiruma må virkelig høres. Jeg vet jeg er litt piano-nerdete, men jeg lover en positiv opplevelse!

god natt♥

God morgen.

Heia! Håper alle får en fin dag. Skal snart og ha en prøve. Håper det går bra, klem:-)

Any Human Heart

Anyhumanheart2_1765544b_large

Jeg har brukt mandagskvelden på lekser, to kopper grønn te og en britisk serie fra attenhundretallet som endte opp i krig, denne gangen. Den er snart slutt nå. Mannen var utro med en helt nydelig kvinne samtidig som han skrev romaner og var bundet til en sur kone på landet. Så ble det krig da han var på jobb i Spania. Så døde vennen. Da reiste han tilbake til varmen og fikk et marokkansk teppe av en gammel mann. Og da reiser han tilbake til sin elskerinne som venter barnet hans. Absolutt perfekt serie på en mandag. God natt!

(bildelink)

photo: shelter


Tatt fra bussen med mitt gamle olympus 450 e kamera.

sofie
 ♥

bilder fra en fin søndag

I ettermiddag var vi ved moloen og koset oss i byen. Nå er jeg hjemme igjen og får snart besøk. Håper alle får en fin kveld. Her i Bodø er det iskaldt ute. Gjelder virkelig å kle på seg. Det var egentlig meningen at vi skulle gå helt ut på moloen, men vi endte opp på en kafe, ti minutter etter vi hadde gått ut i fra bilen, haha.

søt natt

Har hatt en kjempekoselig kveld-natt med søte jenter, to kopper te og en film ala Fransk idyll ganger tusen.            God natt 

bilder fra lørdagen min

Jeg prøvde å redigere leppestift. Funket sånn passe...

Hei! I dag har jeg jobbet. Yess, nå er det endelig lyst hele jobbdagen. Det er sånn jeg følger med på årstidene. Nå har jeg laget mat sammen med min kjære mormor. I kveld skal jeg bare være sammen med venner. Gleder meg til filmen vi skal se. Tror det blir bra. 

Ha en fin kveld alle sammen!

ubeskrivelig nydelig tone

Menswear Trends from Milan and Paris Fashion Week 2012

details

Måtte bare ta noen bilder av Mirja i går. Digger stilen hennes. Har nettopp vært på Felini med to søtinger. Nå koser jeg meg bare her hjemme med mormor som kom i går og som hadde laget ferdig middag. Hun er så snill. Vet ikke helt hvordan kvelden blir. Håper alle får en søt dag, klem!

please don't kill me

Stress, stress og stress! Har ingen flere ord. Mirja har vært her og vi har filmet ferdig noen greier. Men lyden forsvinner..... Håper jeg overlever morgendagen. Blir sent før jeg kan sove, men god natt til dere som kan.

Update

Hei! Nå er jeg nettopp kommet hjem fra skolen. Er klar for en lang lesedag. I kveld får jeg koselig besøk. Gleder meg til det. I mellomtiden er det skolearbeidet som må gjøres. Håper alle får en søt dag, klem! :-)

sushi time
Mamma kom hjem med mat til meg. Nå er jeg så klar for skolen i morgen, selv om det blir litt av en jobb å sette seg inn i det forsømte. Blogges mer i morgen...

krøller

I dag våknet jeg opp behagelig. Etter fem netter med forkjølelse så kjennet jeg at jeg begynte å bli litt bedre. Nå skal jeg straks se på skolearbeid og prøve å åpne matteboka. Er nødt til å få tatt igjen litt av det forsømte, selv om de hele tiden kommer nytt stoff og da er man like langt. klem 


ønsker fra nelly

vinn jeffery campbell

Hei, måtte bare delta på ->denne<- konkurransen, når det er en så digg premie som det er. Man kan vinne et par med Jeffery Campbells. Da deltar man og dermed basta!  

konkurranse: jeffrey campbells (Lise)Noramr

Jeffrey Campbell Shoes &lt;3The Londoner: Jeffrey Cambell 'Litas' bilder herifra

liten kjøretur

I kveld har jeg vært sammen med faren og broren min. Siden jeg har ligget inne hele søndagen og i dag så hyret jeg på meg bobleklær. Så tok vi en kjøretur til Bestemorenga. Jeg bare elsker å kjøre dit når jeg er syk. Ligge halvdød i bilen og kjøre gjennom de smale veiene. Så oppdaget vi en liten skjønn rev. Den var kjempesøt, og til slutt dro vi på cafe. Men nå er jeg klar for senga. Blogges mer i morgen.inspirasjon

Tumblr.sabo skirt.

Arts & Crafts! / I'd been wondering how to revamp my old jeans. Perfect!(4) Tumblr

Le Soleilvicky blackburn

what makes you beautifulMükemmel kırmızı palto - Moda - Alışveriş Rehberi - Cafe Ruj

Dreams and pearlsNative Heart ? Ombre OR Acid Wash Studded Shorts

Alle bildene er -->herifra<-- selvfølgelig!

Jeg elsker nå noen får et antrekk til å se tilfeldig ut og samtidig hårreisende lekkert. Det florerer av bilder på nettet av dem. De som skillet seg helt ut og treffer nåløyet og får andre til å reposte bildene deres som inspirasjon. Fantastisk. (by the way: så har jeg vært syk i dag, håper jeg blir bra fortest mulig) klem

nydeligste kjolen min
Fant den på hm i sommer, fra conscious collection. Den er bedårende vakker. Den ble med meg i kofferten, på reisen til Paris og når vi satt på toget så sverger jeg på at jeg gledet meg til å bruke den i de slitte og smale gatene.

(har to bilder fra Paris under her)


gave fra Kina

I går fikk jeg en gave i fra en slektning av meg som nylig har vært i Kina. Jeg fikk en kardigan og topp i behagelig stoff. Litt beige - natur stil. Synes det var litt søtt : )  

bilder fra i går

 Hei, tenkte å legge ut noen av gårdagens bilder. Lørdagen ble lang. Etter jobben dro jeg på kafe med Viktoria hvor jeg stappet i meg en burger. Når vi kjørte hjem skjedde det noe dramatisk. Jeg mistet sikkert to desiliter med blod. Så da måtte jeg legge meg litt før jeg avsluttet kvelden med jentene i klasse. De hadde laget sykt god mat og jeg er virkelig glad for å ha kommet i klasse med så søte jenter. I dag må jeg bare ta det rolig siden jeg mistenker å ha pådratt meg influensa. Håper det blir en avslappende søndag for alle. Klem

god morgen.

Nå åker jeg til byen for litt jobbings og cafè. Håper dagen blir flott for alle sammen. Herlig er det i alle fall med lørdag og helg. Klem.Her er forresten et supert tilbud om noen vil ha Deborah lippmann rimelig!

 

outfit 20.20.12Heja, har vært hjemme og sovet i dag, så det ble enkelt i klesveien. Sluttet tidlig etter en prøve i kultur. Siden jeg er syk så har det vært flott med ro og søvn i dag. I kveld har vi hatt biff med familien. Lørdagen blir tidlig siden jeg har jobb. Jobben er koselig og jeg trives i butikken. Så får man det lille dagslyset som er her oppe i nord med seg.

Håper alle får en kjempefin helg! 

favorittene mine


Har du noen av disse? ♥

nydelig pus
Jeg må bare si god natt med dette bildet av katten til min kusine. Den er så skjønn. Ble ikke så mye blogging i dag på grunn av tid og skole. Blogger mer i morgen. Godnatta!

inspirasjon fra missselfridge

Isabellas garderobe

Danske Isabella Thordsen har en kjempefin stil. Dere finner bloggen hennes her http://isabellathordsen.dk/. Den er veldig bra og vert å sjekke ut. Stilen er ganske rolig og avslappende. Samtidig som hun drar inn interessante og uventede elementer. Hun har også en egen nettbutikk hvor hun selger klær som er veldig lik stilen hennes.  

outfit 18.01.12Heia, her er min outfit for dagen. Elsker stor gode gensere med fletter og mønster. Praktisk og komfortabelt. Og ser bedre ut enn hettegenser. Nå skal jeg på aerobic, for første gang. Ønsk meg lykke til. I kveld skal jeg tilbringe litt tid med en av de aller beste jentene. Klem!

tar kveldenDritt at vi har matteprøve i morgen, men jeg prøver å holde meg entusiastisk for det. Hører rykter om at utenriksministeren kommer til skolen i morgen. Blir sikkert interessant. God natta!;*

en bra dag

Jeg våkna av et mareritt i dag. Om at jeg hadde dobbelt så mange tenner i underkjeven. Det var heldigvis bare en drøm. Siden vi begynte klokka ti dro jeg, moren min og søsteren min på en ny kafe i byen. Den kan virkelig anbefales. Veldig fint der og god kaffe. Den ligger der gamle platebutikken lå. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en øvingstime med sang. Jeg skal være med på en konsert i februar. Gleder meg egentlig, selv om det bare er en sang. Det er så gøy å fremføre noe man har jobbet mye med. Også har jeg fått en ny gledelig nyhet i dag, men det er enda en liten stund til.haha, tidlig med store bokstaver! 

Simian Ghost, musikkanbefaling

For en kort stund siden la det svenske bandet Simian Ghost ut en ny musikkvideo med den svenske motebloggeren Ebba Zingmark. Hun tok seg virkelig bra ut i videoen. Gøy å se henne i en musikkvideo ette som jeg elsker bloggen hennes og bildene som også finnes på lookbook.nu. Hun oser av inspirasjon. Sangen er veldig behagelig og låtskriveren Sebastian Arnström er dyktig. Både bandet og jeg håper at 2012 blir gjennombruddet. For de har virkelig potensialet for å bli mer kjent og musikken er særegen og spesiell.

Flere sanger som bandet har, som er verdt å sjekke ut: As You See Fit, Sequenced Dreams of Independence og Star Receiver.

grå by i bilder


Slik så jeg ut i dag. Det har vært en max grådag. Helt sykt at en by kan være så grå som Bodø!!??

Hei hei. I dag har jeg vært på skolen og vi dro senere på en forestilling som var ganske så, interessant. Litt erotisk og egentlig ganske så uforståelig. Men spennende og masse kule effekter. Nå roer jeg ned. Jeg har klart å blitt litt syk. Fikk ikke tatt bilder fra forestillingen dessverre. Men her er de få jeg tok.

vakker


Jeg lånte to bøker om mote og makeup før helga. Den ene boker var utrolig bra og jeg har lært en hel del nyttige ting om sminke og farger. Og små ting som jeg ikke har tenkt på før. Det er som å ha Michelle Phan med seg i en bok. Veldig nyttig.

respekt til Justin

Jeg er ikke noe stor Biber fan. Jeg synes han er kjempeflink, men det er ikke sånn at jeg hadde dødd om han hadde kommet på døra. Eller, da hadde det bare vært fordi han er så kjent. Men jeg må virkelig si at den gutten imponerer meg. Og det helt fantastisk hva han har fått til gjennom youtube.

00:00

I natt skrev vi sanger. Noen av dem ble ganske fengende.

trening på en lørdag

Nå skal jeg dra ned å trene. I frykt for å bli en av de der Hei!-Nå-gleder-jeg-meg-supermye!!/supersprek-yess-lørdagstrening-menneskene. Så skal jeg innrømme at jeg faktisk gruer meg litt. Denne uka har vært hektisk og lite rom for trening eller sunn mat. Jeg har bare hoppet rundt fra det ene til det andre. Men trening er veldig viktig for meg. Det gi meg masse energi og et friskt pust i hverdagen. Jeg trener som regel minst tre ganger i uka. Men nesten aldri i helgene. Så nå prøver jeg å komme i gang igjen etter uka.

 

Blogges senere og håper det blir en strålende lørdag! (ps...veldig fin sang fra Young the Giant, verdt å høre)

bilder fra byen


noe så søtt.....

I kveld har jeg tilbrakt tiden med min søte lillesøster i byen. Hun en kjempesnill og alltid så omtenksom og hyggelig. Så det var virkelig flott å få litt tid sammen. Jeg fant i midlertidig ingen ting interessant i butikkhyllene. Jeg tror jeg er litt lei av shopping etter sist helg. Da var jeg virkelig heldig og fant masse fint. Vel, nå skal jeg slappe av. Blogges i morgen:)

released fridayEndelig er helgen her. Virkelig etterlengtet nå altså. I dag skal jeg legge fra meg skolen og dra en tur til byen og slappe av. Så har jeg ikke helt avklart planene for helga, men baller i lufta! Håper denne helga blir flott for alle!  

boots er råttDisse skoene kjøpte jeg i forrige uke fra dna. Jeg elsker dem. De er så røffe, men jeg har fått skikkelig lyst dr. Martins. De er dødsrå, men jeg vet ikke hvilken farge jeg ville ha hatt enda. Jaja, nå jobber jeg med naturfag. Kvelden blir kanskje med noen venner, vi får se hva den bringer. Ha en kjempefin dag videre!!;*

genser og bluseHeja, i dag ble outfiten slik. Jeg er ganske så stressa. Vi har har alt for mye å gjøre på skolen for tiden, synes jeg. I dag må jeg til og med avbestille treningstime fordi vi har lekse og prøve. Så får jeg vondt i hodet av slikt stress. Jeg tror jeg må skaffe meg en notatbok, med godt system over alle ting som skjer hver dag. Jeg fikk i hvertfall bestilt flytur i dag. Gleder meg masse til en avkobling om ikke så alt for lenge.

Ha en kjempefin dag!!

fineste sangene om dagen
Disse sangene er bare 110% verdt å høre! Særlig den siste av Beirut. Den er ren glede å lytte til.

adorable
Leppestiften har jeg bestilt herfra:) i fargen beige satin

feather jewelry

Smykket mitt er fra lindex, og har blitt en ny favoritt i samlinga!

Hva synes du?

study tonight

Søndag, og jeg er klar for en ny uke med nye utfordringer og masse lekser og prøver. Jeg har brukt kvelden sammen med søte Ingvild. Skoleting og øving, men alltid koselig å ha henne på besøk.


-vi måtte konsentrere oss grundig om vær og vind til geografien, som ikke er mitt favorittema....
god natt♥

gårdagen i bilder


-jeg og Marte var og så på nydelige sko


-jeg møtte søte Ingvild tilfeldig på bussen

-det ble en del pianospilling-det ble en god del fine ting ut av julegaver som ikke passet

Nå skal jeg snart til en venn av meg og øve på Geografi. Om vær og vind, og jeg kan ikke si at jeg gleder meg noe særlig. Dere får ha en kjempefin dag.

Matthew Williamson inspirert vintage kjoleEn av mine aller fineste kjoler kjøpte jeg i Paris i sommer. Vi var ute litt senere på kvelden etter en god middag, da vi kom over en søt vintagebutikk. Så dro vi til butikken neste dagen. Og da fant jeg denne kjolen! Den minner meg om Matthew Williamson sin kolleksjon for h&m noen år til bake.

matthew_williamson_h&m.jpg

Litt lik er den. 

rommet mitt i bilder

Jeg har tatt noen bilder av rommet mitt. I litt forskjellige nye vinkler.
dette er det jeg liker best ved rommet mitt tror jeg, to forskjellige vegger

ny blogg

Hei, nå har jeg fått meg en ny blogg. Jeg har lenge hatt lyst å bytte blogg. Den nye bloggen min kommer til å bli mer konsentrert i forhold til mine interesser. Den kommer til å handle mer om musikk, mote, bilder og litt hverdag. Håper dere som fulgte med på den gamle bloggen min (http:eliseamaliee.blogg.no) fortsetter. Klem

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits