februar 2012

the definition of beauti

 

Denne uka har jeg tatt litt pause fra internettet. I helga har jeg koset meg. I går var jeg på jobb. Jeg tok en lunsj på Spiseriet. Så dro jeg hjem og trenet med mamma. Og avsluttet dagen hos Marte. Vi laget pai og så Dirty Dancing. Den hadde jeg nemlig ikke sett. Nå er jeg hos faren min. Været er nydelig. Marcus holdt meg med selskap i morgen. Vi så Black Swan. 

 

detailsdr martens


Jeg har ganske masse lekse i dag, så det blir ikke noe blogging. Helga har vært helt perfekt. Det var slitsomt å komme hjem til vanlig hverdag, men det er ikke så lenge til vinterferien heller. Senere får jeg besøk av to i fra klassen. Vi må skrive ferdig et prosjekt. Håper vi kommer i mål. Ha en fin dag!

sushidate
Gårdagen var virkelig koselig. Vi dro på Lotus og spiste sushi. Nå skal jeg straks til byen. Sola skinner og det kommer nok til å bli en flott dag. Har sett på noen sko jeg virkelig må ha. Oppdaterer senere. Nå skal vi gå og jeg må bare skynde meg, Håper alle får en fin lørdag. klem

kafe i byen

Fikk ikke tid til å redigere bilder, så dem forblir uredigert i dag.

I dag sov jeg lenge. Jeg orket ikke å være med på skolen. Jeg sto heller opp sent. Så dro jeg til byen med Margrethe og Emmanuel. Vi dro på Kaffebønna og gikk litt i byen. Gleder meg til å se treffe jentene nå. I kveld skal vi dra ut, og jeg er ikke helt sikker på planene. Men det blir bra, det vet jeg. Stor klem, håper alle får en super helg. Tenkes, nå er det endelig helg igjen! Nyt det.

besøk i Tromsø
Heja, nå er jeg hos Henriette etter en lang dag. Skolen tok på. Heftig å være med i en nynorsktime, uten å kunne delta. Men jeg overlevde. Etter skolen gikk vi rett hjem og jeg sovna. Tre timer etter på våkna jeg!? Så i kveld har vi koset oss med taco og nå, sjokoladekake, gamle feriebilder fra Frankrike og litt lekser. Så flott å se jentene mine igjen. Stor klem, blogger mer i morgen.  

God morgen fra meg

Hei!! Nå er jeg kommet til Tromsø. Jeg og Henriette vennen min skal snart spise frokost. Så skal vi på skolen ut over dagen. Klem!

pynt opp kragen

Nå holder jeg på med pakking til morgendagen. Blir ikke mye søvn i natt siden jeg må opp så tidelig. Derfor må jeg bare skynde meg med pakkeprosjektet. Drøyer den alltid til den siste timen....hehe typisk eller hva?

på ønskelistenDecor Roses Bud Skirt fra Chicwish er helt fantastisk nydelig. Har ikke klart å bestemt meg for om jeg skal bestille det. Det er sikkert verdt det, men så bruker jeg nesten aldri skjørt. Og da blir det jo litt unødvendig. Hva synes du om designet?

her finner du det 

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits