mars 2013

Saturday inspo

Get Fit Or Die Trying f r e e d o m | via Tumblr Escape.

Text | via Facebook Yummy Candy Couture Dreams ♥ | via Tumblr

i fucking love you Green Love Statigram ? Instagram webviewer

sweet nothing ❄ quotes<3 | via Facebook

bilder her i fra♥

Nå er jeg kommet hjem fra trening. Jeg løp en halv mil. Etter treninga dro gruppa til en frokost cafe. Jeg hadde en diger pannekake, grapefrukt juice og svart kaffe. Pakkinga går så smått framover. Vertsfaren min skal hente meg klokken to og vi skal besøke hans søster og sove over der. Jeg er ikke så gira på det akkurat, men det er en slags påsketradisjon for dem. Bestemoren skal vist nok lage fajitas til hele gjengen. Senga er veldig fristende akkurat nå. Mest lyst har jeg til å bare grave meg ned i den, med en stor kopp sort te og en koselig film. Men den gang ei, haha.

 

Det er helt merkelig at det er så kort tid til min hjemreise nå. Jeg har bare to måneder og åtte dager igjen her i Minnesota. Vel, når er jeg nødt til å fortsette pakkingen og ordne meg. Vet ikke om jeg skal krølle håret mitt enda (åå så interessant jeg er). Håper dere får en nydelig påskedag videre!

 

Klem♥

 

 

video: fremføring av en av låtene mine (på Habitat for Humanity)

 

Jeg har lagt ut denne videoen privat, av Antonio og meg som spiller sangen min "remember me" på Habitat for Humanity - banquett. ♥

La den egentlig ut så mamma og pappa kunne se, men tror ikke det skader å dele den på bloggen. 

unknown

 

Jeg klippet av meg en god del hår hos frisøren i går. Er litt uvandt med så kort hår. Jeg vet at det kanskje ikke ser så kort ut for enkelte, men jeg er vandt med mye lengre hår. Likte det godt selv i alle fall, og det er nok i grunn det aller viktigste. 

New nike free

I går løp jeg tyve minutter raskt og tilbake tyve minutter enda raskere. Når distansegruppa var framme ved løpebanen. Ja, da hadde vi tohundremeter sprinting ganger fire. Pluss padling med armene for å styrke opp løpeteknikken i 90 sec. Så jeg dro å kjøpe meg disse. Har hatt lyst på denne modellen ganske lenge. Er kjempefornøyd med dem. De er behagelig å løpe i og veldig lett på foten!

 

 


♥ 

Våren kommer sakte

Hei, i går var jeg å klippet håret. Det er en så deilig følelse å fjerne de slitte gamle hårtuppene som er helt ødelagte og delte i endene. Nå skal jeg å ta en vaksine. Er ikke helt gira på det. Våren har endelig begynt å synes så smått her i Minnesota. Dette året har i grunn vært litt hard på grunn av det dårlige været som er her. Jeg skal heldigvis med pappa, søsknene til varme i sommer. Gleder meg utrolig masse. Håper alle får en nydelig påske aften og at dere hygger dere i Norge med kvikklunsj og appelsiner. Det hadde i alle fall jeg gjort om jeg var i Norge i dette sekund!! Klem.

 
Sko og bagger som jeg har ved døra mi på rommet. 

workout inspo

 

 

Vilnius GOT fashion Forever Running | via Tumblr Statigram ? Instagram webviewer

welcome ॐ Crack a smile brow! Tarsh

Being sexy is not a crime Tumblr Allison Smolarski / Pinterest

♥ (kilde)

quote of the day

 

A few nice words can help a person more than you think.

 
mitt første track møte

Hei søtinger. Jeg er kommet hjem fra to timers trening med de mest sporty folka fra track teamet som klarte å dra seg opp denne lørdags morgenen for å trene klokken ni. Særlig etter å ha kommet hjem med skolebussen fra går dagens track møte som varte til halv ti tiden. Vi var ikke hjemme før halv tolv. Vel, jeg var en av dem og det var hundre prosent verdt det. Jeg lover dere. Hvor friskt er det ikke å løpe ni om morgenen, lørdag og vite at du kan kaste deg over fransk toast med god samvittighet, rett etter seks og en halv kilometers løpetur.

 

 

Marina og jeg ble kjørt hjem til meg, av en av trenerne, etter å ha frokost sammen på Eddies. Jeg sa jeg skulle fortelle litt om hvordan gårsdagen ble. Jeg løp altså 200 meter og 400 meter. Den første etappen var kanskje den jeg likte minst. Det er fordi jeg er bedre på langdistanse, enn hastighet. Så ut av andre gruppe på 200 distanse, ble jeg den fjerde ut av seks. På 400 meteren gikk det mye bedre. Det var mye tyngre, men jeg er bedre i det. Så da var jeg tredje gruppe ut, og ble nummer tre av gruppen min jeg løp i mot som besto av seks. Så jeg er fornøyd.

 

Treneren sa i dag at han ville prøve meg ut på 800 meter, neste møte. Det setter meg litt ut, men jeg kan prøve det.  

good morning and early workout

 

Hei! Gårdagen var gøy. Skal fortelle mer om det når jeg kommer hjem fra trening. Nå er det morgen trening. Ha en strålende lørdag så lenge!

happy Friday

Håper alle får en god fredag! I dag startet jeg morgenen med youghurt og musli. Elsker denne kombinasjonen. Musliene fra Dole er sykt gode. Ønske meg lykke til når jeg skal løpe 200 og 400 meter senere i dag. 

 

Klem!

helga kommer og track meet

Hei! I dag har jeg hatt en super dag i grunn. Jeg hadde trening etter skolen. Jeg fikk vite av Mr. Bonk at jeg skal løpe 200 meter og 400 meter i morgen på track-treffet. Gruer meg litt. Jeg er jo ikke en av de raskeste, men det har egentlig ikke noe å si. Grunnen til at jeg er med, er hovedsaklig for å trene, men også for det sosiale og bare for opplevelsen med å være med i en sport på en amerikansk high school.

 

Ønsk meg lykke til. Også vil jeg ønske god påskeferie til min kjære familie og alle venner. Og alle dere andre selvfølgelig. Ha en strålende påskeferie å nyt den skikkelig. Jeg får nemlig bare tre dager påskeferie, håhh.New week, more homework and running!

 

 

I dag løpte vi en mil på track. Det var okei. Synes det er litt godt med sånn skikkelige økter inni mellom. Gruer meg litt til onsdagen hvor vi skal løpe intervaller. Dem er bestående av 500 meter ganger 6 med to minutter restutisjon mellom spurtingen. På fredagen har vi meet. Da skal vi løpe med andre skole lag og konkurrere. Siden sist innlegg har jeg egentlig ikke gjort så mye. Jeg spilte i en Hawaii-tema middag på lørdagen. Da sang jeg en låt jeg hadde skrevet selv og vi gjorde ett cover av Bon Iver med The Wolves. Antonion, som jeg spilte med, har video av det. Så jeg håper at jeg får lov til å legge den ut! 

 

New week inspo! 

Valeria Sokolova Moherio megstinis - Idėjos prie kavos - www.picit.ledi.lt .. - Idėjos prie kavos - www.picit.ledi.lt

Charmingly Sweet ღ ☆ | via Tumblr Your path is GOLDEN. Idővonalra feltöltött fényképek | via Facebook

Love, dream and hope as much you can | via Tumblr Dresses ~ | via Facebook Fit and healthy, not skin and bones. | via Tumblr

fruit | via Facebook Untitled ? Fashion ? | via Facebook

Fotografije s vremenske linije | via Facebook - Hair&Beauty / Bright pink matte lipstick, by Chanel.

 

Link/kilde.

 Fant gluten frie gingercandys på Hyvee! Elsker gingercandy. Har også kjøpt en del forskjellige nøtter og mørk sjokolade. Når jeg kan ligge i badekaret eller i senga å lese og kose meg med nøtter og sjokolade etter treninga. Det er høydepunktet i hverdagen min. Jeg har laget den lille tekoppen i Art klassen min forresten.

 

Ha en fin uke alle sammen!♥

the best lipbalm

Denne kommer i masse forskjellige lukter. Jeg har denne med peppermynte. Den er 100% naturlig, bie-voks. Det er vitamin-E i den og føles veldig behagelig på leppene. Kan virkelig anbefales.

følelser rundt siste delen av utvekslingsoppholdet i Amerika

 

Hei, i dag hadde vi intervaller med 500 ? 600 meter sprint (så fort du kan), med hele seks repetisjoner og to minutter restitusjon i mellom. Jeg løp på cirka rundt 1:50 til 2:00 hver gang, litt vekslende. Formen min var elendig i dag, og jeg tror jeg hadde litt svak antydning til feber og kjempedårlig i halsen. Huff og gru. Ekstremt uheldig jeg skulle være å få vite at vi skulle ha 48 minutters drill på dagen hvor øynene svir, halsen er sår og formen er elendig. I tillegg har jeg en matteprøve i morgen som jeg er veldig redd for å stryke på. Har øvet og gått gjennom oppgavene, men matte generelt er mitt svakeste emne.

 

I den siste tiden har det gått litt opp og ned med følelsene rundt oppholdet her. Jeg savner mamma og pappa, Marcus, Sofie og de aller nærmeste vennen min utrolig masse. Selv om det ikke er lenge igjen før jeg skal hjem, så kjennes det ut som en evighet. Jeg vil sikkert savne masse av det som har vært hverdagen min for dette året, når jeg kommer hjem. Samtidig som det skal bli så uendelig deilig å holde rundt de nærmeste og snakke i evighet med mennesker som jeg savner hver eneste dag.

 

Jeg savner å komme hjem til middag. At mamma og pappa er rundt meg og vennene mine er litt dypere og personlige. Jeg savner mangfold og respekt. Holdninger og syn på livet er veldig forskjellig her i Amerika. Ellers kommer det selvfølgelig til å bli hard å gå tredjeåret, men når jeg klarer dette så kan jeg klare alt.

 


 

Noen dager er lettere enn andre. Alt jeg har å si for denne gang! Nå skal jeg legge meg.

 

Her er litt deppe-musikk / alvors-musikk, for å avslutte dette innlegget. Haha.

 

 

 

my first day in track

 

Hei, i dag var første dagen på track-teamet. Treningen min i dag ble med sprint gruppa. Det gikk veldig bra. Jeg føler meg mye mer klar for dette enn jeg var for cross country, som jeg prøvde ut i begynnelsen. Min plan er å teste ut lengde hopp og sprint, men en av trenerne blir å guide meg litt ettersom hva dem ser jeg er best i.

 

Snart skal jeg øve med Antonio. Vi skal spille i en middag nå til helga. Derfor må vi øve mye!

 
 

Svett og fin etter mye løping. Lagde meg fire proteinpannekaker med fullkorns-hvete, siden vertsfamilien min ikke har middag bestandig.

Ha en fin uke videre og en ekstra varm klem til alle mine kjære som leser! Dere vet hvem dere er.

cuz if I have to be honest, I think you all are pretty amazingDette er den nye genseren jeg kjøpte på Mall of America forrige helg. Den er fra h&m, om jeg ikke husker feil. Jeg er fult klar over at det er litt teit å handle på hm når du er på USAs største kjøpesenter, men dem hadde mye bedre utvalg en i Europa. Elsker fargen og at den er så fluffy.

healthy inspo 2

(6) Tumblr exercise quote | Tumblr flower

workout | Tumblr By Denice M.

2013 will be your year (: ~ welcome on my blog! ~Facebook Be inspired on a ... - Bloglovin

Facebook Tumblr Tumblr

Motivation For Fitness GET S Train Insane or Remain The Same

Bilder her i fra!

chocolate mint 

Hei, for litt siden kjøpte jeg disse gode sukkerfrie sjokoladene. Bare 35 kalorier og smaker kjempegodt. I tillegg er det ikke noe sukker som jeg prøver å kutte ned på. Vil virkelig anbefale å kutte gradvis ned på sukker. Jeg har kuttet litt ned på sukker de siste ukene og har merket at jeg ikke har særlig mye sukkerlyst lengre.

 

Hva har dere gjort så langt denne helga? ♥   

 

fullkorn pannekaker (oppskrift til tre personer)

Jeg testet ut den oppskriften på fullkorn pannekaker som jeg la ut for litt siden til frokosten i dag, siden jeg hadde fri. Jeg halverte den slik at det holder til to eller tre personer avhengig av hvor mange man vil ha.

 

Dette trenger du:

 

Bland sammen

1 og 1/2 kopp grovt mel.

1 teskje bakepulver

2 1/2 spiseskje sukker

 

Miks dette sammen og tilsett våt blanding bestående av:

 

1 kopp melk

1 egg

2 spiseskjeer smør

 

And you are good to go!

 

 

pai og kosedag med jentene

 

Hei, i dag hadde Camilla og jeg en formiddags økt. Vi hadde cardio som oppvarming og så fullførte vi P90X AP ripper videoen som er en veldig god video med mageøvelser. Om jeg ikke tar helt feil, så inneholder den 11 øvelser med 1 sett * 25 rep. Etter treninga dro vi til Nina. Marina og Trinny kom like etter. Vi lagde en kjempegod lunsj pai med grønnsaker og salat som tilbehør. Vi så på Pitch Perfect, før jeg ble hentet og hadde middag på perkins som besto av reker med ris og broccoli. Så måtte jeg være med i kirka på en sånn messe-ting.  Slik så dagens trenings antrekk ut.

Jeg og Camilla var begge lilla i dag og alt gikk for det meste i lilla. Konkluderer med at det var en lilla-dag i dag!


Legg merke til alle krusene vertsfamilien til Nina har. Utrolig mange krus!
haha..... meg og Camilla.

Torsdag tradisjonen vår

 

I den siste tiden har vi laget en slags tradisjon som går ut på å spise på en mexicansk restaurant sammen. Først drar vi å trener, og så drar vi ut å spiser. Jeg bestiller vanligvis en burrito. Denne torsdagen dro vi å trente cardio. Marina, Camilla og jeg starter på track på mandag.

Så dro vi å spiste. Etter middagen dra vi til meg og så Twilight sammen. Jeg er trist det er over. Alle minner og følelser knyttet opp til Twilight er bare helt fantastisk. Tror jeg kan kalle meg selv ganske så stor Twilight optimist eller fan.

(Jeg hadde forresten veldig slapp holdning her, beklager altså. Hadde til opplysning løpt en halvtime oppfulgt med etter-økt. Men huffda, ble litt sjokka når jeg så bildet.)


Dette her er altså grunnen til at vi drar hit! Mmmmm.


Trinny, her får du offisielt igjen for å stjele kamerat mitt, haha.

 

casual and classic style inspo

Bildet er hentet her i fra.

good morning folksStarter dagen min med litt god frukt og drar snart over til gymmen med Camilla. Håper alle får en fin helg og at alt går bra! ♥

Blueberry Whole Wheat Pancakes

Blueberry Whole Wheat Pancakes
(4 servings)    
  • 2 cups whole wheat flour
  • 1/4 cup natural sugar
  • 2 and 1/2 teaspoons baking powder
  • 1/2 teaspoon baking soda
  • 1/2 teaspoon salt
  • 2 cups low-fat buttermilk
  • 2 large eggs
  • 1/2 cup low-fat margarine - melted
  • 2 packages (6 ounces each) Driscoll's blueberries

Whisk wheat flour, sugar, baking soda and salt in bowl until blended and set aside. In a separate bowl, whisk together buttermilk with eggs.

Using a wooden spoon, stir wet ingredients into dry ingredients until just combined. Add melted butter, then blueberries, and stir gently.

Heat a non-stick griddle or pan over medium heat. Let a few drops of cold water fall on the surface. If bounces, sputters or instantly evaporates, your pan is ready.

Pour 1/4 cup of the batter onto the skillet. Cook for 2 minutes, or until bubbles that appear on the surface are beginning to break and bottom is golden.

Turn pancakes over, cook 1 minute or until lightly golden.

Place pancakes on heatproof platter and keep warm in a 200 degree preheated oven.

Repeat with remaining batter. 

 | TumblrfoodI am your new inspiration!


 

Edit: I morgen har vi fri fra skolen så jeg tenkte å benytte anledningen til å stå opp og lage disse herlig pannekakene. I kveld var herlig. Jeg og jentene dro å trente, så dro vi ut å spiste mexicansk mat. Etter det dro vi hjem til meg og lagde kaffe, hadde grapefrukt og karameller til Twilight Breaking Dawn part 2. Ingen av oss hadde sett den. Nå er jeg trist og litt små deprimert. Er sykt stor Twilight-fan! Derfor er det så utorlig trist at det er over.

(oppskriften er her i fra og bilder her i fra.)

 Har forresten ingen prom-date heller... Sa nei i dag, til en som spurte meg for noen dager siden. Hadde ikke hatt det maks bra om vi dro sammen. Han er litt voldsom for meg, for å si det på en pen måte. Gleder meg til å snakke med mami i morgen. Jeg blir å dra å ha en økt med Camilla på Cutting Edge. Så skal vi dra til Nina og slappe av der og nyte fr(i)/(e)dagen sammen, hihi!♥

dreamer interior

Tumblr_mfazf1aizt1rvn132o1_500_large

Tumblr_mfazd8jy4r1rvn132o1_500_large

Tumblr_mc0khbpkjd1qkesjgo1_500_large

Tumblr_m1jk4w9lyy1rswv8do1_500_large

Tumblr_lv9mf3wgy41qmix1to1_500_large

Tumblr_mgvfarwfkg1r081g3o1_500_large

Tumblr_mhys82ynkn1rb8i4no1_500_large

Tumblr_mgzm6uvkgz1rj2ax6o1_1280_large

Tumblr_m46hu1o9ca1qb94r2o1_500_large

Tumblr_m0btcoldgc1r010fmo1_500_large

Bolag_foregaende_hit4_large

Tumblr_mh6qdezxws1r113f8o1_500_large

Alila-villas-soori-hd-1_large

Tumblr_mfnr4qk4fd1r52eyto1_500_large

Tumblr_mdpjc6lbok1r8p4vmo1_500_large

Silver-hall_510ed9ec9606ee7b10d9cc10_large

320288-10-1309614548637_large

Tumblr_lzgns2qdvx1qc7jkjo1_500_51269babddf2b3401c3cb35b_large

Tumblr_m8z246ugvb1qcv7buo1_r1_500_512159dc9606ee64463f4bde_large

Tumblr_mapwf5fl0x1qastypo1_500_51274157e087c3177199636b_large

Img_8940_large

Tumblr_ma56ah5ecx1r6y3u1o1_500_large

Tumblr_lfzwesc9te1qcslzuo1_500_large

Tumblr_ma56ah5ecx1r6y3u1o1_500_large

 

Tumblr_m97lr3ef5b1r6y3u1o1_500_large

Tumblr_m9y3pmhqj31rrhem4o1_500_large

Tumblr_memmhtbcgh1qjcn4do1_500_large

Dvhgo_large

Kyerq_large

Tumblr_md2qjci43l1r2lohvo1_500_large

Tumblr_m8ea7g6ung1rth4exo1_400_large

Tumblr_mck90a7ddb1qgupelo1_500_large

Alt er hentet fra http://weheartit.com ♥

skitur og mexican grill

Gårdagen gikk kjempebra. Vi dro å spiste mexicansk grill før vi dro i bakken. Jeg hadde en burrito-skål. Føret var veldig bra. Marina står på snowboard! Hun er utrolig flink og bor i Sveits, så hun er veldig god i bakken. Vi kom ikke hjem før elleve. Så i dag var jeg litt død på skolen i dag, naturlig nok.

 

Jeg hadde planlagt å dra å trene rundt sju, men føler ikke helt for det. Jeg er med i en fitness klass på skolen og vi trener hver dag. Jeg synes det er utrolig godt å ha muligheten til det. Jeg føler meg mye bedre med litt mosjon tidlig på dagen. I kveld har jeg fått muligheten til å bruke ett rom som har mikrofon i en time. Jeg trenger å øve litt før jeg skal opptre den 16. mars. Jeg og Antonio skal spille på en bankett.

 

Nå er det veldig fristende å ta en liten napp. Jeg tror det er en god ide. Vi er så heldige å ha fri på skolen på fredag og jeg ser virkelig fram til å ha en litt lengre helg.   

Uklart haha! Ha en fin dag dere! Nå er det ikke lenge før det er helg.

going downhill skiing
dry monday

 

Hei hei! I dag var det en skikkelig døll dag på skolen. Det blåste masse i natt og jeg sov kanskje maks to timer. Sam var syk og vi to har hele tre klasser sammen. Vel, skal ikke klage mer. Jeg kom hjem og lagde meg fruktsalat og en proteinpannekake med bringebær. Snart skal jeg dra over til treningsstudioet. I morgen skal jeg skrive meg opp til tack, på skolen. Om du ikke vet hva track er, så kan du gå inn å lese om det her! 

I morgen skal jeg dra å stå på slalåm rett etter skolen med Marina. Gleder meg kjempemye og håper vi kan dra. Jeg elsker å stå på ski. Det er utrolig gøy. Det er absolutt noe jeg ser fram til ved neste vinter, å kunne stå på ski i lysløypa.

 

Tenkte å vise hva jeg fant på mall of america, som jeg var med jentene i helga! Legger ut litt bilder så fort jeg får tid.

Vi hadde sushi lunch. Omg hvor godt det smakte. Jeg bor jo i Minnesota, og det er milevis til nærmeste hav. 

 

Etter lunch dro vi til en yoghurt-iskrem bar. Der kunne man plukke hva man ville. Utrolig godt. 

Bildene er stjelt fra nina og trinnys instagram her og her haha! 

early night

 

Jeg lagde meg en fruktsalat etter jeg kom hjem med vertsfamilien. Den var bestående av kiwi, bringebær, jordbær, eple, druer og mandarin. Vi dro til Subway og hadde middag der i dag haha. Jeg hadde en kyllingsalat som var ganske god i grunn. Nå har jeg tatt et langt bad og er klar for senga! Natta.

 

Håper alle får en god start på uka!

star gazing night


Jeg kan skrive mer om stjernemøtet Kylie og jeg dro på senere. Jeg har nettopp kommet hjem fra Macern, varm sjokolade og en lang hyggelig prat før hun kjørte meg hjem. Jeg er rett og slett for trøtt til å skrive om det nå. Jeg fikk se Jupiter gjennom ett 240 000 kroners teleskop. Det var ganske fantastisk opplevelse! Natta.

adorable kid singing

¨ 

 

 

This boy just make me feel so happy. He is so good. Especially the last movie is amazing. Now Im home from star gazing with Kylie. I had my camera with me and will post the pictures as soon as possible.

look at the stars tonight

 

Hi guys. It feels so releasing that it is Friday and the whole package, or what? Plus that some teachers said it is going to be a snowstorm on Monday. Well, guess I just have to wait and see. In the meanwhile, my plans are to go to Fairmonts mini airport. It is just a platform, because there are only ten thousand folk living here, so it is just a small landing space that US have around the country, just in case. It is going to be an astronauta there that are offering a look through his telescope which is pretty awesome. So Kylie and I are going to have supper and then go out to that event.

 

I?m planning to take an early night today, since the exchange girls and I are going to Mall of America tomorrow. Wii, I am so exited even if I can not shop that much. Money is one thing, but I?m becoming more and more scared for the home-trip. I have so much stuff here. And I have no idea how to get all of it home. That is going to be funny to figure out. Pfff. 

  

Would you like to do that?

weekend inspo, the best revenge is happiness, it drives people crazy to see someone actually having a good life

Cosy breakfast Have a Good Life ✌

Twitter / merciiB: #fundayfriday photo by: @merciiB ... Frida Maso Pizza

Tumblr Untitled 2013

pictures: here babe, here!

uno dos tres!

 

Hei! Jeg er skikkelig gira siden det er fredag i morgen. Det betyr en uke mindre igjen til hjemreisedatoen! Det høres sikkert litt rart ut, men når du er borte fra dem duer mest glade i så er det vel ikke så rart å se frem til å reise hjem likevel. Eller er det? Jeg kommer jo til å savne folk her også. I morgen er det fredag og helg. Bare en skoledag igjen. I helga skal vi utvekslingjentene til mall of america. I morgen har jeg en spennende plan med en amerikans venninne. Vi skal å se på stjerner gjennom en astronaut sitt teleskop. Gleder meg litt, synes universet og sånt er interessant. 

 
(ps, gleder meg også til å komme til mitt eget rom haha) (MASSE)

 

Håper dere får ei flott helg og fortell meg hva planene deres er? ♥

styleheart

18, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits