april 2012

leopardisk

 

Jeg fant min gammle bluse fra h&m for noen dager siden. Den var faktisk finere enn jeg husket den. Liker at knappene er farget i gull. Busken er i fra Abercrombie & fitch. Nå skal jeg ta en kjapp dusj. Så skal jeg besøke en venn fra klassen min. Håper alle får en fin dag. Og overlever kvelden, haha.

To blogger du burde besøke....

http://www.fashiontoast.com 

 

Vakker og stilfull er ord som perfekt beskriver Rumi Neely. Bloggen hennes er full av inspirasjon. Bildene er levende. Motivene er inspirerende og bærer preg av virkelighet og føleleser. Jeg går aldri lei av bloggen. Den er perfekt. Trodde aldri jeg skulle si at noe var perfekt, men der tok jeg visst feil. Hundre prosent verdt besøket om du elsker mote.  Følg henne på twitter her.

 

Photobucket

http://love-aesthetics.blogspot.com

 

 

Hello! My name is Ivania Carpio. Ivana er en jente fra Nederland som blogger om mote. Hun har en særpreget stil og deler det m/(b)este som surrer rundt henne av mote og sti. Bloggen består av flotte bilder. Mye mote, til tider heftig! En god del videoes hvor man kan lære å lage klær og accessories. Absolutt en av mine favorittblogger, desidert på lista!

 

feeling of summer

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits