juli 2012

Sometimes, a ring is exactly what you need...

Tuuusen takk Henriette! Den var så fin og falt virkelig i smak. Morsomt å se hvordan De aller nærmeste vennene, er dem som kjøper akkurat det som man kunne tenke seg i forhold til familien. Bestevenner er familie du velger selv. Henriette, du er definitivt familie.

retro

 

 

litt om den lille konserten jeg hadde og bilder fra fredagen
Jeg sprang inn på kulturhuset fordi jeg måtte tisse. Standar....


Etter konserten spiste vi ute. Været var kjempefint i går. Kult, siden jeg hadde fri og greier. Jeg ble møtt med en kjempesøt inngang, haha. 

Hei! Tenkte å blogge om gårdagen. Siden jeg har denne bloggen mest for dem jeg kjenner, og for å oppdatere litt fra USA. Så kan jeg likså godt oppdatere litt ellers her hjemme også. I kveld driver jeg å pakker. I går hadde jeg en liten konsert på tusenhjemmet. Det var veldig koselig, og jeg var veldig takknemlig for å få komme å spille for så snille folk. Det betyr så mye for meg. Mikerofonen var litt dårlig, men ellers var det en gøy opplevelse. Står litt om konserten og noen bilder i avisa AN. I morgen skal jeg å spise med mamma. Har ikke smakt sushi på lenge (med ekstra trykk på Eèn). Vi har et favorittsted som er en Asiatisk takeaway-sjappe på Mørkved. Ellers gleder jeg meg til å få se pappa, søsknene mine og besteforeldrene mine igjen i morgen.

 

I kveld skal jeg bare pakke, spise en god middag og se film med mamma. Vi må utnytte tiden. Har litt blanede følelser på å reise fra henne i et helt år, men vi har jo internett. Da skal det meste gå bra.

latest in my fashion set at weheartit

LET'S FLY TO DREAMS WORLD, COME WITH ME.♡

FacebookFacebook

TumblrEASY!❤

what do i wear?, Sneakers: Converse (image: http://www.sincerelyjule...summer bikini | Tumblr

Spring iris and fresh dewYour Fashion Inspiration: Nika ♥

♥ Me, Myself & I ♥white light tulip

WHI(86) Tumblr

WHIfashionflorence!*

alt er herfra: http://weheartit.com

Besøk min account her! Og >her< finner du mine andre set, inkludert mitt fashion-set!! : D

a single man

Tumblr_m5yrtov2p31qhl2u3o1_500_large Tumblr_m1ny8j4cn11qd349jo1_500_large26_large C8bc4cec277b1a05a1330b6badb51146_large

 

I kveld så jeg A single man med mamma. Nå ligger jeg helt ør i senga. Det dunker på venstre del av hodet. Jeg tok en vaksine tidligere i dag. I grunn har jeg hatt en flott dag. Morgendagen blir jeg i butikken.

Det blir min siste vakt. Jeg slutter siden jeg skal til USA. God natt.

Harry Potter-søndag

Kos (stort hjerte)

What's comin' will come and we'll meet it when it does.

Jeg har min kjære kusine Carina på besøk. Er så lenge siden jeg har tilbrakt tid med henne. De to siste ukene har vært flotte. Jeg har vært i Nessebar i Bulgaria, sammen med masse folk jeg ikke kjente før jeg dro. Det viste seg å være supre mennesker alle sammen. Nå står to uker med jobbing i butikken for tur, før ferien fortsetter.

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits