august 2012

New York

Heia, tenkte å skrive litt om turen hit til Minnesota. Siden jeg ennå ikke har fått tatt så mange bilder fra plassen og sånt, og bare har bilder fra flyturen hit.

 

Bestemor og bestefar sa farvel på flyplassen, og der ble jeg møtt av åtte andre som skulle til NY. Var så heldig med de som reist over. Alle var kjempegreie og gjorde flyturen mye kortere. Nå jeg kom på flyet hadde jeg egentlig fått plass litt lengre frem, vet noen eldre norsker. Men dem ville bytte med meg siden de hadde en venn lengre bak. Så jeg endte opp med å sitte sammen med en som skulle på utveksling og en kjempealright fyr som viste seg å jobbe for NASA. Så jeg og Håkon (andre studenten) fikk button og epost-adressa hans. Han sa vi måtte sende melding om hvordan det gikk når vi hadde sett America. Når vi kom fram i NY spiste jeg Calefornia rolls som mitt første måltid i statene. Videre reiste Julie, Marthe og jeg til Minneapolis sammen. Julie var så utrolig kul jente og jeg er virkelig glad for å treffe henne. Håper å treffe henne undre oppholdet mitt. Hun bor antageligvis halvannen time unna Fairmont (hvor jeg bor).

Kvelden før hos tante♥Mitt første måltid i statene!! 

Lars Petter som var en av de andre utveksling studentene. Heldig som skulle videre til Florida!

 

 
 Her er gjengen som reiste. Mangla halvparten da, noen var dratt vidre på camp og sånt. (Adrian, Tor, Julie, meg og Marthe)


Chilla på flyplassen. (julie♥) Vi måtte få et nytt fly til Minnepolis siden det vi egentlig skulle ta ble kansellert. Så vi fikk direktefly og kom 20 minutter tidligere. 
Gikk litt rundt å vandret på flyplassen og der traff jeg på Håkon. Han hadde bare forduftet etter immigrasjons og sikkerhetskontrollen. Så det var litt komisk egentlig. Siden Julie, Marthe og jeg hadde blitt fraktet til en annen del av flyplassen med buss. 


NY <3 Reiste vidre med Julie. Sjekk ut hennes blogg her. 

Julie og meg på flyet til Minneapolis. Her hadde vi vært våkne i nesten 30 timer.....

 

Nå skal jeg stå opp å så blir vi å feire Labor day weekend denne helga hos foreldrene til vertsfaren min. Blogger mer når jeg får tid. 

 


Antrekk

Har vært i byen og spist lunsj med mamma. Så fikk jeg sagt hade til jentene på skolen. Nå er det siste innspurt med pakking og middag hos pappa. Før flyet til oslo i kveld. Fikk også kjøpt et spill til skolepcen for å slå i hjel 12 timer på fly.

Er ikke så sur som jeg ser ut her, haha. Ble bare litt oppgitt over mammas teknologiske intelligens. Buksa kjøpte jeg i byen i går. Helt enkel sak.

kaffe med marieHeia, i dag dro jeg til byen for å ordne de siste tingene før jeg drar. Vil ha det mest mulig ryddig på rommet og i gangen. Derfor leverte jeg en helt pose med bøker til en bruktbokhandel. Gamle serier osv. Etter det traff jeg Marie på cafe. Vi spiste ostekake med mocca i (nam!), og kaffe. Må bare skryte av kafka for alle som bor i Bodø, at det er den beste kaffen helt klart! Elsker den, også har dem internett. Tror det må være min favorittkafe i Bodø. I kveld blir det taco og familiekos, siste dagen for avreise. Er så utrolig spent og litt nervøs. Selv om jeg helt kart gleder meg mest. Det er 26 grader i Minneapolis i dag. Digg å reise til en måne til med brukbart sommervær!! 

keyword: yellow, bag

I wish I had an ocean .ManuT. Statigram ? Instagram webviewer 

ignoremoi-saranghae what makes you beautiful run, run her kiss is a vampire grin.

Gold V Js, Style Bags, Salmon Forever21 Shorts, Light Yellow Sarenzait Flats | "We Ride" by camilla18 - Chictopia Your Fashion Inspiration: Nika ♥ Dulce Candy | Fashion & Beauty Blog - Fashion Blogger

Tumblr Facebook Designer Crush: Marc Jacobs

WE HEART IT♥

musikk talenter vouge

Vogue Musikk Talenter

Vouge har et musikk event gående hvor det er mange flinke folk og bra låter å finne. Sjekk det ut her!

morgenplaner

Har spist og skal snart ut å prøve den nye treningshjelperen fra nike. Jeg har nikesko med rom til nikechip inne i skoen. Til nå virker det utrolig smart, men jeg har ikke fått testa den ordentlig. Det er måler for distanse, kalorier, treningstips, motivasjonskommentarer osv. .. Så dette er jeg spent på å teste ut. Kjøpte den signalgule t-shorta i Kjøbenhavn i sommer. Digger den. Elsker å trene i farger. Det gir så mye futt til treninga. 

min optimale glasang

Blir alltid så glad av denne sangen. Var litt hekta på den i sommer. Syntes faktisk den var skikkelig stygg, før jeg hørte den i Bulgaria på et slags badeland. De hadde en fet dj, som rocka den opp. Skulle gitt mye for å ha remixen på plate. Det var en sånn "fest" eller event på det badelandet hvor jeg tok litt vel av med dansinga. Her om dagen ba mamma meg komme å se feriebildene hun hadde fått av kjæresten. Han er veldig flink med kamera og hadde med seg kamera over alt. Så hadde selvfølgelig de kule movsene mine blitt filma..... ehehe

Antrekk

Var en liten tur i byen i dag. Eli-mari hadde bursdag så Trine, Eli og jeg var en kort time på cafe. Drakk lover dream tea! Søtt navn eller hva? Nå jobber jeg med en presentasjon om Norge som jeg skal ha med til statene. Er så spent på hvordan den blir når jeg er ferdig. Ellers skal jeg treffe Ingvild i kveld. Fant forresten den "tøffe" amor ringen i går. Var min favoritt for en stund siden.

Prikk prikk prikk

Driver å lager proteinpannekaker. Er utrolig godt! Kan legge ut oppskriften senere. Fikk den av Amanda på jobben. En veldig sporty jente. Ellers har jeg en skype-date og en cafedate i dag med de beste. Ha en strålene dag!!

Sprøytestikk

Tok sprøyte i dag. Nå har jeg bare en igjen. Det kreves totalt fire stikk for å komme inn i USA. Så nå roer jeg bare ned og skal snart legge meg. Håper at morgendagen blir mer innholdsrik. God natt!

Fikk denne boka av mamma, står mye bra om USA.

Skal ta med meg flere hello kitty sokker til America. Kanskje litt harry, men utrolig chill. Så skal jeg ha et par i veska på flyet! (ja! Her planlegger vi alt, hehe)

24.08.2012 / style

fet låt

Levis

The hound of the Baskervilles

I går lånte jeg denne illustrerte boka. Vil virkelig anbefale den. Det er engelsk krim på sitt beste, og utrolig kule illustrasjoner!

Søteste gaven

Fikk den søteste gaven. Mamma, du er så kreativ!!

Black

Sofie sin søte outfit!

kinoantrekk

I går var jeg å så den nye batman filmen, Dark night rises. Den var veldig bra og mye action. I natt hadde jeg litt av et mareritt. Jeg drømte at det kom fire menn på dørene min. De snakket polsk og derfor antar jeg dem var fra Polen. De skulle dra meg med og jeg reiv og slet. Tror jeg hylet og kaldsvettet, for jeg skulle ikke bli med dem. Klokka var 11:00 da jeg våknet og da sprang jeg og låste hoveddøra og alle vinduer, før jeg innså at det bare var en drøm. Likevel hadde mamma fått en telefon i nitiden hvor jeg var ganske sint og kranglet med henne om noe hun ikke skjønte noe av. Husker jeg var sint i drømmen for at ingen trodde på meg angående de skumle mennene. Så jeg tror det må ha vært det jeg snakket om når hun ringte. Rart hvor virkelig en drøm kan være....

amazing moccasin

Image 3 of Dune Landimore Bow Patent LoafersImage 3 of Bass Washington Tassled Loafers

Image 3 of ASOS MILO Boat Shoes With LacesImage 3 of Timeless Fringe Loafers

Image 3 of Timeless Fringe Loafers with ChainImage 3 of Ravel Howie Leather Loafers

Alle disse (untatt de i sølv) ligger rundt en tusenlapp. Alle er fra asos.com. Jeg har så lyst på enten de øverste eller noen i sort. Synes det er utrolig stilig. I sommer kjøpte jeg et par i lysebrunt, men de er nesten slitt ut etter at jeg brukte dem på Liseberg. Så nå spekulerer jeg i å skaffe et nytt par. Det som er litt dumt er at jeg antageligvis på sende dem til USA i så fall. Hvis jeg skal få brukt dem før det blir vinter. Hvilket par synes du er finest?

 

 

helpful assistent

I dag var jeg litt assistent på jobben til mamma, som jeg fortalte tidligere. Det gikk veldig greit og jeg fikk eget kontor og pc. Jeg hadde funnet epostadresser i tre fire timer. Så begynte hp-pcen og pipe og den gikk kaputt. Etter en time med gjenoppretting viste det seg at alt var borte. Så i morgen skal jeg prøve på nytt. Kjenner jeg får litt hodeverk av å tenke på det. Den følelsen når du virkelig har fått gjort noe, og alt blir sort og forsvinner. Det er bortkastet. Jeg stoler selvfølgelig ikke få den pcen jeg fikk låne, og tar med min egen skolepc i morgen. Det er også Hp pc. Men den er litt bedre enn den jeg fikk låne. Så jeg satser på at morgendagen blir lysere på det punktet!

 

Jeg tok disse herlige bildene av min lillesøster og meg i helga. Og det forklarer alle godteposene som uheldigvis florerer rundt bildene, haha! Gud hvor jeg kommer til å savne småsøskene mine. De er mine små engler. Selv om vi krangler i blandt, er vi veldig gode venner og har et kjempegodt forhold.

 

red sparkling nails

I går hadde jeg det litt gøy med en rød lakk fra isadora, summernails. Og etter det lakket jeg litt glitter ytterst på negelen. Synes det ble litt kult. I dag fikk jeg reisedatoen. Jeg blir å dra i neste uke. Det er direktefly fra Oslo til NY, så til Chicago hvor jeg igjen skal bytte til flyet som skal bringe meg til Minneapolis. Jeg er så utrolig spent og litt nervøs. Hva skjer om jeg roter meg bort i New York eller går meg vill på flyplassen? Noen som har vært der før og vet om det er stort? I hvertfall driver jeg å forbereder turen. Tenker på hva jeg skal ha med og ordner litt papirer. Kom også på at det var litt kjekt med en tannlegetime før jeg drar, siden jeg ikke har så lyst å dra til en amerikansk tannlege. Det hadde sikkert gått fint, men enkelte ting er nok best å gjøre hjemme. 

Flight Facilities (anbefaling)

Vokalisten Giselle Rosselli er låtskriver og sanger fra Australia. Tror nok ikke jeg er alene om å digge stemmen hennes. Sykt fin.

Toblerone brownie

Hei, i dag laget jeg toblerone-brownie sammen med Marte. Vi har hatt en chill dag. Middagen ble pizza som vi henta fra Milano (en lokal kro), for å toppe det hele. Nå har jeg akkurat kommet etter å følge henne til bussen. I kveld skal jeg rydde kjøkkenet, og forberede meg mentalt på jobbing. Har ikke gjort noe arbeid på tre fire uker, så jeg føler meg helt tom og slapp. Så det blir egentlig litt godt å komme meg opp av senga. Så i morgen skal jeg hjelpe til på jobben til mamma. Skolen jeg skal gå på startet ikke før fjerde september. Som er en stund til. Så det er mye tid til presentasjonen jeg skal lage for amerikanerene. Jeg lovet dem en fancy powerpoint presentasjon om Norge, og det skal dem få!

 

Inspiring Typography Designs Based on Cities & States  **** If it comes in pink ****  

Skyscraper  **** If it comes in pink ****

-bilder herfra-

Minneapolis er 130 miles unna Fairmont. Det er der jeg skal bo. Det tar omtrent to timer å kjøre til Minneapolis, som også kalles tvillingbyen. Det er fordi den holder på å vokse sammen med St. Paul.

chill out


Dere kan se alle episodene av 90210 her. Nå skal jeg sove. I morgen skal jeg chille out med marte. Blogger mer i morgen. Natta. Forresten så har jeg fått noen nye favorittsanger som jeg går å nynner på. Fra Foster The People 

 

it is me

 

I dag var jeg på Kafka sammen med Eli-mari og Marte. Jeg hadde ikke sett Marte siden før sommerferien, så jeg kjente at hun var savnet. Jeg har enda ikke fått vite når jeg skal dra til Minneapolis. Det er flyplassen i Minneapolis jeg skal lande og treffe familien jeg skal bo sammen med i et helt år. Vi har pratet på skype, her om dagen. De virker så utrolig flotte og jeg er så fornøyd med at jeg kom til dem. Familien består av vertsmor, vertsfar, en vertssøster på fjorten, en vertsbror som er tjueen og en vertsbror som er like gammel som meg. Jeg tror ikke det har gått helt opp for meg at jeg faktisk blir å dra til Amerika og bo der. Få venner, skape bekjentskap og teste ut skolen. Uten om en joggetur på ettermiddagen, da jeg kom hjem med bussen fra byen. Har jeg følt meg litt kvalm, så jeg avlyste planene fremfor teppe, te og verdens beste serie. Og jeg gråt seriøst (internt for dem som ser 90210!!!) da Teddy fortalte Silver at han var homofil. Det var så nydelig. Teddy må være en av favoritt-karakterene mine i serien. Han er så søt. Men så ble det hele knust av Dan, og blackmailen. Utrolig dumt og utrolig jeg-er-så-sykt-uheldigvis-blitt-hekta..... Mer enn twilight. Og det er litt dumt for jeg er snart ferdig med tredje sesong.

Toppen jeg har på bildene er i fra Vila. Var i byen sammen med Eli-mari og begge var enige om at den var meg. godnatt.

 

meg og bestemor

I dag drar jeg hjem til Bodø. Det er litt kjipt å dra fra deilig sommervær en time unna Oslo, til kalde og kjølige Bodø. Men jeg gleder meg til å se venner og mamma igjen. Hun har vært i Krakow en uke, så jeg blir kanskje å treffe henne på flyplassen senere i dag. Håper alle får en fin dag. 

black ocean

Tumblr_m0pe83ijvv1qhe8cvo1_500_large   Moon-75v7sd55d-105497-320-240_large

Tumblr_m0hs6c1ori1r7m9kyo1_500_large Tumblr_m2kbr2d9wz1rt8p97o1_500_large_large

link here, babe

 

endelig fått vertsfamilie
I dag fikk jeg endelig vertsfamilie. Jeg er så glad og familien virker veldig bra. Det ser ut som om den passer for meg, og jeg gleder meg til å skype med dem. Min snille tante hjalp med å lage en bruker. Nå skal vi snart på sentret, hvor jeg skal få tak i sesong to av 902010! Wii, det er så utrolig spennende og bra serie. Kan virkelig anbefales om du liker mye drama. 

 

Legg meg til på skype!: eliseamaliee 

sleeping in a castle
 

 

Det har ikke skjedd noe nytt, så jeg har ikke så mye spennende å fortelle. Uten om at vi sover på et dansk slott, i tre netter. Det er ganske kult her. Kongelige har bodd her siden 800-tallet. Jeg tok meg en liten rundtur her i morgest, siden jeg sto opp til normal tid. Resten sto ikke opp før formiddag, og jeg måtte finne på noe for å ikke kjede meg. Så uten om frokosten, som var i en koselig stue hvor dem spilte jazz og som var et stort pluss, tok jeg en drøss med bilder. Jeg hadde en liten morgenkonsert, siden dem hadde et gammelt og fint piano i en av de mange stuene. Ellers var vi i Aaborg og trasket rundt, og endte opp med kinesisk mat. Og etter vi kom hjem har jeg bare vært på rommet med pcen og sett 90210, haha. Nå skal vi gå tur på kirkegården som ligger rett bak slottet. 
a golden hair ring
Jeg fikk hår ringen min av mine to gode venner til bursdagsselskapet mitt. Det er en smart ting å ha i toalettmappen, siden en kjedelig og hverdagslig hestehale blir mer casual på et blunk. Tror man får tak i dem over alt. Min er fra gina. Bare et lite tips. Godnatt!

Ut av en by, inn til en annen!

 

Og her er jeg nå. I Malmø. Hotellet vi sover på er veldig kult. Onkelen min kalte det rockehotellet, og det stemmer. Det er litt rocka her faktisk. 

 

Liseberg

I dag har jeg vært på Liseberg. Jeg er faktisk overrasket over meg selv. Trodde jeg skulle være mye feigere, siden det er så åndssvakt lenge siden sist gang jeg var i en fornøyelsespark. Det var kun ett stopp jeg måtte stå over. I kveld tok vi med oss kinamat på rommet. Det er ganske slitsomt å være i en sånn park en hel dag, men veldig gøy selvfølgelig. Nå har jeg sett to episoder av 90201 sammen med min lille venn. Nå holder jeg på å sovne av, så kanskje jeg blogger mer i morgen. God natta!
(Denne, denne og denne tok jeg i dag. Litt sånn unyttig informasjon, men jeg er imponert over min insats i dag, så måtte bare dele det.)

göteborg

Nå er jeg i Gøteborg. I morgest tok jeg med meg pcen til frokosten. Der så jeg en episode med 90201, etterfulgt av boblebad her på hotellet. Nå skal jeg ta en dusj og ordne meg til vi skal på Liseberg. Tror det blir veldig gøy siden det er veldig lenge siden sist gang jeg tok karuseller. Ønsk meg lykke til!
<3

musikkfavoritter

one year left....Gårdagen var kjempefin. Jeg fikk så masse fine gaver, penger og kake ikke minst. Nå skal jeg på kjøretur til Gøteborg sammen med pappa og søskene mine. Takk igjen, for gratulasjoner og gaver. Satte virkelig pris på det! 

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits