mote

prom dress 2013

 

Wiiii, jeg er så spent på prom! Håper bare at snøen forsvinner. Hva synes du om antrekket jeg valgte?♥
sweet denim

edit: nå har jeg nettopp vært på track meet. Og er på tur i seng. Natta søtinger. ♥

 

cuz if I have to be honest, I think you all are pretty amazingDette er den nye genseren jeg kjøpte på Mall of America forrige helg. Den er fra h&m, om jeg ikke husker feil. Jeg er fult klar over at det er litt teit å handle på hm når du er på USAs største kjøpesenter, men dem hadde mye bedre utvalg en i Europa. Elsker fargen og at den er så fluffy.

casual and classic style inspo

Bildet er hentet her i fra.

promdress hunting
smile because life is incredible sometimes

vintage topp

 
Kjøpte denne toppen på secondhand for 12 dollar.... ♥ Kupp spør du meg!

I går var jeg ut til to. Vi hadde avslutningsfest for musikalgruppa, casting og pitt band. Det endte nokså galen med at to jenter hadde et veddemål om å spise en levende gullfisk for tre hundrelapper. Amerikanere synes femti dollar er mye. Det er jo mer enn en femtilapp, men likevel synes jeg du må opp til en femhundrelapp for at det liksom skal bli litt ordentlig verdt det. Hun gjorde det. Slukte en hel gullfisk. Og like etter tok en gutt og spiste en også. Helt sykt spør du meg. Men etter nattens mer spennende hendelse trengte de resterende fiskene ett hjem. Det var hele åtte igjen. Jeg tok frivillig fire og venninnen min min tok fire. Når jeg våknet opp ett i dag var alle døde...

 

Edit: punktum finale. Nå skal jeg å besøke min italienske venninne Samantha. Vi skal å brenne av litt fett. Tolk det som du vil haha. Sentret er litt mer slitt en frisk huset hjemme. Er vel litt bortskjemt på det området, vi norsker?

Antrekk

Har vært i byen og spist lunsj med mamma. Så fikk jeg sagt hade til jentene på skolen. Nå er det siste innspurt med pakking og middag hos pappa. Før flyet til oslo i kveld. Fikk også kjøpt et spill til skolepcen for å slå i hjel 12 timer på fly.

Er ikke så sur som jeg ser ut her, haha. Ble bare litt oppgitt over mammas teknologiske intelligens. Buksa kjøpte jeg i byen i går. Helt enkel sak.

keyword: yellow, bag

I wish I had an ocean .ManuT. Statigram ? Instagram webviewer 

ignoremoi-saranghae what makes you beautiful run, run her kiss is a vampire grin.

Gold V Js, Style Bags, Salmon Forever21 Shorts, Light Yellow Sarenzait Flats | "We Ride" by camilla18 - Chictopia Your Fashion Inspiration: Nika ♥ Dulce Candy | Fashion & Beauty Blog - Fashion Blogger

Tumblr Facebook Designer Crush: Marc Jacobs

WE HEART IT♥

Antrekk

Var en liten tur i byen i dag. Eli-mari hadde bursdag så Trine, Eli og jeg var en kort time på cafe. Drakk lover dream tea! Søtt navn eller hva? Nå jobber jeg med en presentasjon om Norge som jeg skal ha med til statene. Er så spent på hvordan den blir når jeg er ferdig. Ellers skal jeg treffe Ingvild i kveld. Fant forresten den "tøffe" amor ringen i går. Var min favoritt for en stund siden.

24.08.2012 / style

Levis

kinoantrekk

I går var jeg å så den nye batman filmen, Dark night rises. Den var veldig bra og mye action. I natt hadde jeg litt av et mareritt. Jeg drømte at det kom fire menn på dørene min. De snakket polsk og derfor antar jeg dem var fra Polen. De skulle dra meg med og jeg reiv og slet. Tror jeg hylet og kaldsvettet, for jeg skulle ikke bli med dem. Klokka var 11:00 da jeg våknet og da sprang jeg og låste hoveddøra og alle vinduer, før jeg innså at det bare var en drøm. Likevel hadde mamma fått en telefon i nitiden hvor jeg var ganske sint og kranglet med henne om noe hun ikke skjønte noe av. Husker jeg var sint i drømmen for at ingen trodde på meg angående de skumle mennene. Så jeg tror det må ha vært det jeg snakket om når hun ringte. Rart hvor virkelig en drøm kan være....

amazing moccasin

Image 3 of Dune Landimore Bow Patent LoafersImage 3 of Bass Washington Tassled Loafers

Image 3 of ASOS MILO Boat Shoes With LacesImage 3 of Timeless Fringe Loafers

Image 3 of Timeless Fringe Loafers with ChainImage 3 of Ravel Howie Leather Loafers

Alle disse (untatt de i sølv) ligger rundt en tusenlapp. Alle er fra asos.com. Jeg har så lyst på enten de øverste eller noen i sort. Synes det er utrolig stilig. I sommer kjøpte jeg et par i lysebrunt, men de er nesten slitt ut etter at jeg brukte dem på Liseberg. Så nå spekulerer jeg i å skaffe et nytt par. Det som er litt dumt er at jeg antageligvis på sende dem til USA i så fall. Hvis jeg skal få brukt dem før det blir vinter. Hvilket par synes du er finest?

 

 

red sparkling nails

I går hadde jeg det litt gøy med en rød lakk fra isadora, summernails. Og etter det lakket jeg litt glitter ytterst på negelen. Synes det ble litt kult. I dag fikk jeg reisedatoen. Jeg blir å dra i neste uke. Det er direktefly fra Oslo til NY, så til Chicago hvor jeg igjen skal bytte til flyet som skal bringe meg til Minneapolis. Jeg er så utrolig spent og litt nervøs. Hva skjer om jeg roter meg bort i New York eller går meg vill på flyplassen? Noen som har vært der før og vet om det er stort? I hvertfall driver jeg å forbereder turen. Tenker på hva jeg skal ha med og ordner litt papirer. Kom også på at det var litt kjekt med en tannlegetime før jeg drar, siden jeg ikke har så lyst å dra til en amerikansk tannlege. Det hadde sikkert gått fint, men enkelte ting er nok best å gjøre hjemme. 

it is me

 

I dag var jeg på Kafka sammen med Eli-mari og Marte. Jeg hadde ikke sett Marte siden før sommerferien, så jeg kjente at hun var savnet. Jeg har enda ikke fått vite når jeg skal dra til Minneapolis. Det er flyplassen i Minneapolis jeg skal lande og treffe familien jeg skal bo sammen med i et helt år. Vi har pratet på skype, her om dagen. De virker så utrolig flotte og jeg er så fornøyd med at jeg kom til dem. Familien består av vertsmor, vertsfar, en vertssøster på fjorten, en vertsbror som er tjueen og en vertsbror som er like gammel som meg. Jeg tror ikke det har gått helt opp for meg at jeg faktisk blir å dra til Amerika og bo der. Få venner, skape bekjentskap og teste ut skolen. Uten om en joggetur på ettermiddagen, da jeg kom hjem med bussen fra byen. Har jeg følt meg litt kvalm, så jeg avlyste planene fremfor teppe, te og verdens beste serie. Og jeg gråt seriøst (internt for dem som ser 90210!!!) da Teddy fortalte Silver at han var homofil. Det var så nydelig. Teddy må være en av favoritt-karakterene mine i serien. Han er så søt. Men så ble det hele knust av Dan, og blackmailen. Utrolig dumt og utrolig jeg-er-så-sykt-uheldigvis-blitt-hekta..... Mer enn twilight. Og det er litt dumt for jeg er snart ferdig med tredje sesong.

Toppen jeg har på bildene er i fra Vila. Var i byen sammen med Eli-mari og begge var enige om at den var meg. godnatt.

 

a golden hair ring
Jeg fikk hår ringen min av mine to gode venner til bursdagsselskapet mitt. Det er en smart ting å ha i toalettmappen, siden en kjedelig og hverdagslig hestehale blir mer casual på et blunk. Tror man får tak i dem over alt. Min er fra gina. Bare et lite tips. Godnatt!

latest in my fashion set at weheartit

LET'S FLY TO DREAMS WORLD, COME WITH ME.♡

FacebookFacebook

TumblrEASY!❤

what do i wear?, Sneakers: Converse (image: http://www.sincerelyjule...summer bikini | Tumblr

Spring iris and fresh dewYour Fashion Inspiration: Nika ♥

♥ Me, Myself & I ♥white light tulip

WHI(86) Tumblr

WHIfashionflorence!*

alt er herfra: http://weheartit.com

Besøk min account her! Og >her< finner du mine andre set, inkludert mitt fashion-set!! : D

fem favoritter fra bikbokairport style inspo

Nå sitter jeg på flyplassen i Bodø. Har vært i Oslo på et møte denne helgen. Jeg har ventet i en time for å bli hentet, men siden jeg har nettilgang, så klarer jeg meg kjempefint. Jeg har tenkt meg rett på skolen når mamma kommer. Håper det blir snart!

 

Tenkte det ville passe bra med litt reiseantrekk-inspo..... for anledningen!

 

Tumblr_lbt7biih3h1qd4sgyo1_500_large

263031_10150212632238538_559408537_7120632_1213315_n_large

Fcrexfeatures_1339939h_large

Tumblr_m1gv9motbp1qdfnpvo1_500_large

Airport_large

Tumblr_lx58617khb1qdel9qo1_500_large

20090127232216_large

Tumblr_lzemmclxyz1qaetqno1_500_large

Tumblr_lompvuop2f1qa604xo1_r2_500_large

Tumblr_lj0skpzdqa1qizc2qo1_1280_large

 

Bildelink: 

http://weheartit.com/entry/23508124

http://weheartit.com/entry/23633762

http://weheartit.com/entry/22322034

http://weheartit.com/entry/28392713

http://weheartit.com/entry/21950294

http://weheartit.com/entry/20404890

http://weheartit.com/entry/324483

http://weheartit.com/entry/27084909

http://weheartit.com/entry/12204883

http://weheartit.com/entry/8437338

Hair with a taste of blues

Åååå så vakkert det er med farge i hårtuppene. Bare jeg som forelsket meg i denne blåfarge? Om jeg hadde vist hvor man fikk tak i akkurat denne blåfargen, så hadde jeg virkelig farget hårtuppene mine. Adorable!

Bildelink: (http://weheartit.com)

leopardisk

 

Jeg fant min gammle bluse fra h&m for noen dager siden. Den var faktisk finere enn jeg husket den. Liker at knappene er farget i gull. Busken er i fra Abercrombie & fitch. Nå skal jeg ta en kjapp dusj. Så skal jeg besøke en venn fra klassen min. Håper alle får en fin dag. Og overlever kvelden, haha.

To blogger du burde besøke....

http://www.fashiontoast.com 

 

Vakker og stilfull er ord som perfekt beskriver Rumi Neely. Bloggen hennes er full av inspirasjon. Bildene er levende. Motivene er inspirerende og bærer preg av virkelighet og føleleser. Jeg går aldri lei av bloggen. Den er perfekt. Trodde aldri jeg skulle si at noe var perfekt, men der tok jeg visst feil. Hundre prosent verdt besøket om du elsker mote.  Følg henne på twitter her.

 

Photobucket

http://love-aesthetics.blogspot.com

 

 

Hello! My name is Ivania Carpio. Ivana er en jente fra Nederland som blogger om mote. Hun har en særpreget stil og deler det m/(b)este som surrer rundt henne av mote og sti. Bloggen består av flotte bilder. Mye mote, til tider heftig! En god del videoes hvor man kan lære å lage klær og accessories. Absolutt en av mine favorittblogger, desidert på lista!

 

feeling of summer

dr martens


Jeg har ganske masse lekse i dag, så det blir ikke noe blogging. Helga har vært helt perfekt. Det var slitsomt å komme hjem til vanlig hverdag, men det er ikke så lenge til vinterferien heller. Senere får jeg besøk av to i fra klassen. Vi må skrive ferdig et prosjekt. Håper vi kommer i mål. Ha en fin dag!

pynt opp kragen

Nå holder jeg på med pakking til morgendagen. Blir ikke mye søvn i natt siden jeg må opp så tidelig. Derfor må jeg bare skynde meg med pakkeprosjektet. Drøyer den alltid til den siste timen....hehe typisk eller hva?

på ønskelistenDecor Roses Bud Skirt fra Chicwish er helt fantastisk nydelig. Har ikke klart å bestemt meg for om jeg skal bestille det. Det er sikkert verdt det, men så bruker jeg nesten aldri skjørt. Og da blir det jo litt unødvendig. Hva synes du om designet?

her finner du det 

Menswear Trends from Milan and Paris Fashion Week 2012

details

Måtte bare ta noen bilder av Mirja i går. Digger stilen hennes. Har nettopp vært på Felini med to søtinger. Nå koser jeg meg bare her hjemme med mormor som kom i går og som hadde laget ferdig middag. Hun er så snill. Vet ikke helt hvordan kvelden blir. Håper alle får en søt dag, klem!

ønsker fra nelly

vinn jeffery campbell

Hei, måtte bare delta på ->denne<- konkurransen, når det er en så digg premie som det er. Man kan vinne et par med Jeffery Campbells. Da deltar man og dermed basta!  

konkurranse: jeffrey campbells (Lise)Noramr

Jeffrey Campbell Shoes &lt;3The Londoner: Jeffrey Cambell 'Litas' bilder herifra

inspirasjon

Tumblr.sabo skirt.

Arts & Crafts! / I'd been wondering how to revamp my old jeans. Perfect!(4) Tumblr

Le Soleilvicky blackburn

what makes you beautifulMükemmel kırmızı palto - Moda - Alışveriş Rehberi - Cafe Ruj

Dreams and pearlsNative Heart ? Ombre OR Acid Wash Studded Shorts

Alle bildene er -->herifra<-- selvfølgelig!

Jeg elsker nå noen får et antrekk til å se tilfeldig ut og samtidig hårreisende lekkert. Det florerer av bilder på nettet av dem. De som skillet seg helt ut og treffer nåløyet og får andre til å reposte bildene deres som inspirasjon. Fantastisk. (by the way: så har jeg vært syk i dag, håper jeg blir bra fortest mulig) klem

nydeligste kjolen min
Fant den på hm i sommer, fra conscious collection. Den er bedårende vakker. Den ble med meg i kofferten, på reisen til Paris og når vi satt på toget så sverger jeg på at jeg gledet meg til å bruke den i de slitte og smale gatene.

(har to bilder fra Paris under her)


gave fra Kina

I går fikk jeg en gave i fra en slektning av meg som nylig har vært i Kina. Jeg fikk en kardigan og topp i behagelig stoff. Litt beige - natur stil. Synes det var litt søtt : )  

outfit 20.20.12Heja, har vært hjemme og sovet i dag, så det ble enkelt i klesveien. Sluttet tidlig etter en prøve i kultur. Siden jeg er syk så har det vært flott med ro og søvn i dag. I kveld har vi hatt biff med familien. Lørdagen blir tidlig siden jeg har jobb. Jobben er koselig og jeg trives i butikken. Så får man det lille dagslyset som er her oppe i nord med seg.

Håper alle får en kjempefin helg! 

favorittene mine


Har du noen av disse? ♥

inspirasjon fra missselfridge

Isabellas garderobe

Danske Isabella Thordsen har en kjempefin stil. Dere finner bloggen hennes her http://isabellathordsen.dk/. Den er veldig bra og vert å sjekke ut. Stilen er ganske rolig og avslappende. Samtidig som hun drar inn interessante og uventede elementer. Hun har også en egen nettbutikk hvor hun selger klær som er veldig lik stilen hennes.  

outfit 18.01.12Heia, her er min outfit for dagen. Elsker stor gode gensere med fletter og mønster. Praktisk og komfortabelt. Og ser bedre ut enn hettegenser. Nå skal jeg på aerobic, for første gang. Ønsk meg lykke til. I kveld skal jeg tilbringe litt tid med en av de aller beste jentene. Klem!

vakker


Jeg lånte to bøker om mote og makeup før helga. Den ene boker var utrolig bra og jeg har lært en hel del nyttige ting om sminke og farger. Og små ting som jeg ikke har tenkt på før. Det er som å ha Michelle Phan med seg i en bok. Veldig nyttig.

boots er råttDisse skoene kjøpte jeg i forrige uke fra dna. Jeg elsker dem. De er så røffe, men jeg har fått skikkelig lyst dr. Martins. De er dødsrå, men jeg vet ikke hvilken farge jeg ville ha hatt enda. Jaja, nå jobber jeg med naturfag. Kvelden blir kanskje med noen venner, vi får se hva den bringer. Ha en kjempefin dag videre!!;*

genser og bluseHeja, i dag ble outfiten slik. Jeg er ganske så stressa. Vi har har alt for mye å gjøre på skolen for tiden, synes jeg. I dag må jeg til og med avbestille treningstime fordi vi har lekse og prøve. Så får jeg vondt i hodet av slikt stress. Jeg tror jeg må skaffe meg en notatbok, med godt system over alle ting som skjer hver dag. Jeg fikk i hvertfall bestilt flytur i dag. Gleder meg masse til en avkobling om ikke så alt for lenge.

Ha en kjempefin dag!!

adorable
Leppestiften har jeg bestilt herfra:) i fargen beige satin

feather jewelry

Smykket mitt er fra lindex, og har blitt en ny favoritt i samlinga!

Hva synes du?

Matthew Williamson inspirert vintage kjoleEn av mine aller fineste kjoler kjøpte jeg i Paris i sommer. Vi var ute litt senere på kvelden etter en god middag, da vi kom over en søt vintagebutikk. Så dro vi til butikken neste dagen. Og da fant jeg denne kjolen! Den minner meg om Matthew Williamson sin kolleksjon for h&m noen år til bake.

matthew_williamson_h&m.jpg

Litt lik er den. 

styleheart

18, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits