musikk

video: fremføring av en av låtene mine (på Habitat for Humanity)

 

Jeg har lagt ut denne videoen privat, av Antonio og meg som spiller sangen min "remember me" på Habitat for Humanity - banquett. ♥

La den egentlig ut så mamma og pappa kunne se, men tror ikke det skader å dele den på bloggen. 

adorable kid singing

¨ 

 

 

This boy just make me feel so happy. He is so good. Especially the last movie is amazing. Now Im home from star gazing with Kylie. I had my camera with me and will post the pictures as soon as possible.

up for skiing tomorrow

Im gonna go skiing tomorrow with my hostsister. Wish me luck. Otherwise, this Sunday have just been used for practicing music with Antonio. And in the evening, I went out with a couple of friends. We had a late snack and coffee at Pekins. Its been a good day. Now I am ready for dreaming sweet dreams. Antonio and I are working on some music right now, and it is going well so that is nice. Have a good night/ day depending on where you are!

spotify lista mi

Sjekk ut ramle lista mi. Kaller den ramlelista siden jeg bare putter alt som ramlet meg inn der. 


Bilde fra tidlig januar, Arizona. Skulle gjerne vært der nå, i stede for kalde og mørke Minnesota. 

musikk talenter vouge

Vogue Musikk Talenter

Vouge har et musikk event gående hvor det er mange flinke folk og bra låter å finne. Sjekk det ut her!

min optimale glasang

Blir alltid så glad av denne sangen. Var litt hekta på den i sommer. Syntes faktisk den var skikkelig stygg, før jeg hørte den i Bulgaria på et slags badeland. De hadde en fet dj, som rocka den opp. Skulle gitt mye for å ha remixen på plate. Det var en sånn "fest" eller event på det badelandet hvor jeg tok litt vel av med dansinga. Her om dagen ba mamma meg komme å se feriebildene hun hadde fått av kjæresten. Han er veldig flink med kamera og hadde med seg kamera over alt. Så hadde selvfølgelig de kule movsene mine blitt filma..... ehehe

fet låt

Flight Facilities (anbefaling)

Vokalisten Giselle Rosselli er låtskriver og sanger fra Australia. Tror nok ikke jeg er alene om å digge stemmen hennes. Sykt fin.

chill out


Dere kan se alle episodene av 90210 her. Nå skal jeg sove. I morgen skal jeg chille out med marte. Blogger mer i morgen. Natta. Forresten så har jeg fått noen nye favorittsanger som jeg går å nynner på. Fra Foster The People 

 

black ocean

Tumblr_m0pe83ijvv1qhe8cvo1_500_large   Moon-75v7sd55d-105497-320-240_large

Tumblr_m0hs6c1ori1r7m9kyo1_500_large Tumblr_m2kbr2d9wz1rt8p97o1_500_large_large

link here, babe

 

musikkfavoritter

retro

 

 

litt om den lille konserten jeg hadde og bilder fra fredagen
Jeg sprang inn på kulturhuset fordi jeg måtte tisse. Standar....


Etter konserten spiste vi ute. Været var kjempefint i går. Kult, siden jeg hadde fri og greier. Jeg ble møtt med en kjempesøt inngang, haha. 

Hei! Tenkte å blogge om gårdagen. Siden jeg har denne bloggen mest for dem jeg kjenner, og for å oppdatere litt fra USA. Så kan jeg likså godt oppdatere litt ellers her hjemme også. I kveld driver jeg å pakker. I går hadde jeg en liten konsert på tusenhjemmet. Det var veldig koselig, og jeg var veldig takknemlig for å få komme å spille for så snille folk. Det betyr så mye for meg. Mikerofonen var litt dårlig, men ellers var det en gøy opplevelse. Står litt om konserten og noen bilder i avisa AN. I morgen skal jeg å spise med mamma. Har ikke smakt sushi på lenge (med ekstra trykk på Eèn). Vi har et favorittsted som er en Asiatisk takeaway-sjappe på Mørkved. Ellers gleder jeg meg til å få se pappa, søsknene mine og besteforeldrene mine igjen i morgen.

 

I kveld skal jeg bare pakke, spise en god middag og se film med mamma. Vi må utnytte tiden. Har litt blanede følelser på å reise fra henne i et helt år, men vi har jo internett. Da skal det meste gå bra.

God Made Man

 

Denne sangen fra Young the gigant, er en av de nydeligste sangene jeg har hørt! Null tull....

 

God morgen! I går feiret jeg bursdagen min. Det var kjempekoselig, og jeg fikk masse fine presanger. Er så takknemlig for at jeg har så fine venner som jeg har. Etter å ha spist kakerester fra i går (en utrolig god og gul ostekake) så skal jeg kle på meg og dra å hente Ingvild. Hun var så fantastisk flink i helga. Eli-Mari og jeg dro på forestillingen til teatergruppa hennes. Hun hadde hovedrollen og det var helt fantastisk. Gleder meg til å se henne igjen, siden jeg bare fikk gratulert henne på lørdagen med den flotte prestasjonen. Eller skal jeg få lagt ut noen av bildene fra i går. Har klart å glemme mobilladeren og kamera-kabelen. Typisk eller hva?  

oui got it wrong

 

Jeg har vært syk over helga. Jeg var har vært ute i fem minutter siden fredag til i dag. Det er helt seriøst. Jeg har ligget i senga hele helga. Kunne heller ikke dra på jobb. Det er utrolig kjipt å bli syk nå. Særlig siden vi har hele tre tekkdager for muntlig eksamen denne uka. Jeg kom heldigvis ikke opp i dag. 

 

 

Tumblr  apples, blueberries, fruit, fruit salad, grapes - inspiring picture on Favim.com

 

 

I dag har jeg bare spist to skåler med fruktsalat og masse vann. Kiwi, vann og te! Satser på å komme meg på skolen i morgen. I kveld skal jeg på trafikalt grunnkurs, med eli-mari og marte. Gleder meg til å komme meg litt ut, men formen er som sagt sterkt redusert! Host...

 

Nei, nå skal jeg se 90201 sammen med en browniesbit. Er ikke så kvalm lenge. Og der stoppet sykesnakket for denne måneden takk, eller skal vi si år?! Dere får ha en flott dag videre.

 

skrevet kl: 14.00, har desverre ikke noen bilder, ser ut som rudolf-reinstyret for dem som lurer på det


Btw, jeg har en sang dere må høre! Den er så fin nå om sommeren, for dere som liker indie, rock-pop eller electronic /mashup

ouigotitwrong e1339251052272 St. Lucia x Madeon
?Oui Got It Wrong? (Xaphoon Jones Mashup)

http://www.themusicninja.com/st-lucia-x-madeon-oui-got-it-wrong-xaphoon-jones-mashup/

hentet fra the music ninja

 

portal

 

When you were young.boy, francisco, francisco lachowski, hot, hottest thang everrrr - inspiring picture on Favim.com

When you were young.Still a flower bud

Trykk på bildene. Dem fører deg, hver av dem, til noe nydelig.

 

Bildelink: // weheartit ofc

comfortable

ubeskrivelig nydelig tone

Simian Ghost, musikkanbefaling

For en kort stund siden la det svenske bandet Simian Ghost ut en ny musikkvideo med den svenske motebloggeren Ebba Zingmark. Hun tok seg virkelig bra ut i videoen. Gøy å se henne i en musikkvideo ette som jeg elsker bloggen hennes og bildene som også finnes på lookbook.nu. Hun oser av inspirasjon. Sangen er veldig behagelig og låtskriveren Sebastian Arnström er dyktig. Både bandet og jeg håper at 2012 blir gjennombruddet. For de har virkelig potensialet for å bli mer kjent og musikken er særegen og spesiell.

Flere sanger som bandet har, som er verdt å sjekke ut: As You See Fit, Sequenced Dreams of Independence og Star Receiver.

respekt til Justin

Jeg er ikke noe stor Biber fan. Jeg synes han er kjempeflink, men det er ikke sånn at jeg hadde dødd om han hadde kommet på døra. Eller, da hadde det bare vært fordi han er så kjent. Men jeg må virkelig si at den gutten imponerer meg. Og det helt fantastisk hva han har fått til gjennom youtube.

fineste sangene om dagen
Disse sangene er bare 110% verdt å høre! Særlig den siste av Beirut. Den er ren glede å lytte til.

styleheart

17, Bodø

Hei. Jeg heter Elise. Jeg er 17 år, og elsker bilder, blogg, mote, makroner og musikk. eliseoverg@gmail.com youtube.com/user/eliseamaliee twitter.com/eliseamaliee

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits